Η πραγματική ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Το φιάσκο του ΣΚΑΪ και το βίντεο που αποκαλύπτει πόσων ετών είναι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η καρτέλα στο Survivor All Star που γράφει πως είναι 35

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον ΣΚΑΪ και την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Πιο συγκεκριμένα τα αριθμητικά δεδομένα για την ηλικία της δεν βγάζουν νόημα σε σχέση με την καρτέλα της παίκτριας που γράφει πως είναι 35 ετών.

Πριν από 4 χρόνια, όταν είχε πάει στην εκπομπή της Μελέτη στον ALPHA, το «Μετά τα Μεσάνυχτα», είχε πει πως είναι 31 στα 32.

Σε ένα σχόλιο που είχε κάνει σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Instagram, είχε πει πως είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1987.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Youtube πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο, ανέφερε πως το 2017 στο πρώτο Survivor, ήταν 29 χρονών και τώρα είναι 35 στα 36, κάτι που όμως προκαλεί σύγχυση λόγω παλαιότερων δηλώσεών της.

Ως εδώ, βλέπετε, όλα καλά, συμφωνούν οι αριθμοί και η Ευρυδίκη μοιάζει είναι όντως 35 ετών και να βαίνει στα 36.

Μόνο που πίσω στο Survivor του 2017, το πρώτο στον ΣΚΑΪ, στις ηλικίες των παικτών η παραγωγή είχε γράψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1985, δηλαδή δύο χρόνια νωρίτερα από ό,τι η ίδια δηλώνει. Στην πορεία του παιχνιδιού, μάλιστα, αφαιρέθηκε η χρονιά από το βιογραφικό της που ήταν αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και έμεινε μόνο η ημερομηνία, κάτι που δεν είχε γίνει στους άλλους παίκτες.

Σάλος στο Twitter με την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Επίσης, η ίδια είχε πει ότι ξεκίνησε στο κανάλι του Αλαφούζου το 2004 – 2005, δηλαδή 18 χρόνια πίσω. Άρα, αν ξεκίνησε τότε και είναι γεννημένη το ’87, σημαίνει πως το 2004 – 2005 ήταν 16-17 ετών, δηλαδή… ανήλικη.

Αυτό που υποστηρίζουν οι χρήστες των social media, πάντως, είναι πως η Βαλαβάνη μπήκε στο πρώτο Survivor στην ηλικία των 32 ετών, ενώ σήμερα έχει κλείσει αισίως τα 37 και τον Μάιο μπαίνει στα 38.

Και εδώ που τα λέμε, περισσότερο πιθανά είναι αυτά τα νούμερα…

Related posts

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα