Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ήταν για μήνες φυλακισμένη για διακίνηση ναρκωτικών

Σαν βόμβα είχε σκάσει η είδηση πως η πρώην παίκτρια ριάλιτι, συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και έτσι βρέθηκε φυλακισμένη.

8994590

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Το μοντέλο είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της τον Σεπτέμβριο του 2021 για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε η Έλενα Πολυχρονοπούλου εκτός φυλακής

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρήκε χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της. Το μοντέλο, μετά την αποφυλάκιση, πήγε για να φτιάξει τα νύχια της όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

«Μετά από μήνες νιώθοντας νεκρός, επιτέλους νιώθω ότι θα ξαναζήσω. Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που έκανες τα νύχια μου να φαίνονται υπέροχα» έγραψε στη λεζάντα η πρώην παίκτρια του «Power of Love»

Το μοντέλο είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα που συγκατοικούσαν στο Παγκράτι. Ο ίδιος όμως σε δηλώσεις του τόνισε πως η σύντροφός του δεν φέρει ευθύνη και πως υπαίτιος είναι αποκλειστικά ο ίδιος, ζητώντας συγγνώμη από την Έλενα.

Πλέον αναμένεται η δίκη της.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη