Η πρώτη ανάρτηση της Κορινθίου για τον Αϊβάζη: «Νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω» – Τι είπε για την υγεία του;

Μαρία Κορινθίου: «Νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω»

Έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό ο Γιάννης Αϊβάζης περνά τα τελευταία 24ωρα στο νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να είχε εμβολιαστεί πλήρως από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο νόσησε και το περνάει αρκετά βαριά. Τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Κορινθίου έχουν δεχτεί δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που θέλησαν ευχηθούν περαστικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της ενώ τους ευχαρίστησε δημόσια.

«Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί… και άνθρωποι που δεν το περίμενα…Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω. Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του. Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά, δεν έχουμε νοσήσει.

Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα», σημείωσε η Μαρία Κορινθίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη