Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας μετά την ήττα στον τελικό του GNTM4 και η απάντηση όλο νόημα του Στυλιανού

by Τόνια Τζαφέρη
Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας μετά την ήττα στον τελικό του GNTM4 και η απάντηση όλο νόημα του Στυλιανού

Όλγα GNTM4: “Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα”

O διαγωνισμός έφτασε στο τέλος με την μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, η οποία κατέκτησε τα πολυπόθητα έπαθλα, να είναι η Κυβέλη. Πριν φτάσουμε όμως στο χθεσινό αποτέλεσμα, ο ημιτελικός και ο τελικός πέρασαν από 40 κύματα… με την κριτική επιτροπή να είναι τελικά εκείνη που κρίνει το αποτέλεσμα.

Η Όλγα Ντάλλα τερμάτισε δεύτερη, σύμφωνα με την ψήφο του κόσμου αλλά και των κριτών στο GNTM 4, χάνοντας τον τίτλο του φετινού GNTM από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

 Η Όλγα συγκέντρωσε 162 βαθμούς σε σχέση με την Κυβέλη που κέρδισε τελικά το GNTM με 169 βαθμούς. Το θέμα είναι βέβαια άλλο και συγκεκριμένα η ισοψηφία που φαίνεται να είχαν Κυβέλη και Όλγα στην ψήφο του κοινού.

Ουσιαστικά, η ψήφος των κριτών ήταν εκείνη που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ενώ αν μετρούσε μόνο η ψήφος του κόσμου, θα είχαμε και πάλι δύο νικήτριες, όπως το 2019 με την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.

Πολύ πιθανό η Όλγα να πλήρωσε το σαμποτάζ που έκανε στην Ειρήνη

Είναι πολύ πιθανό πως το σαμποτάζ που έκανε η Όλγα στον ημιτελικό, καταφέρνοντας να βγάλει εκτός τελικού την Ειρήνη, να ήταν εκείνο που έκανε το κοινό να αλλάξει γνώμη και τελικά στοίχισε την πρώτη θέση στην Ντάλλα.

Όλγα και Κωνσταντίνος κατάφεραν με το ερωτικό τους παιχνίδι να κλέψουν τη φωτογράφηση της Ειρήνης, η οποία μάταια προσπαθούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και δεν μπορούσε απλά να σκεφτεί να βάλει την Κυβέλη στο παιχνίδι, η οποία προσπαθούσε επίσης μάταια να τη βοηθήσει. Κι ενώ ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί κάνοντας τον ανήξερο, η Όλγα, αποφάσισε να πει την αλήθεια, πως δηλαδή η ίδια και ο Κωνσταντίνος είχαν κανονίσει να κάνουν σαμποτάζ στη φίλη τους Ειρήνη και να της κλέψουν την παράσταση.

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας μετά τον τελικό του GNTM 4