Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό του, δεν είναι για τη Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χωρισμό του

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Κρατούσε ανέκαθεν χαμηλό προφίλ, ενώ πάντα φρόντιζε να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι επίσημες εμφανίσεις του ήταν σπάνιες με την πρώην πλέον σύντροφό του, Ζέτα. Ενώ πολύ σπάνια αναφερόταν σε θέματα τα οποία δεν αφορούσαν την δουλειά του ή την κοινωνία του.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως δεν ασχολείται και πολύ με τα media. Έχει βρει τον δικό του τρόπο ζωής και σκέψης, ο οποίος φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα και να ζει ήρεμα και ευτυχισμένα.  

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φροντίζει να αναρτά μόνο δημοσιεύσεις που απασχολούν είτε την δουλειά του, είτε κάποιον κοινωνικό προβληματισμό. Αυτό έκανε και σήμερα, λοιπόν.

Μπορεί ο κόσμος να πεθαίνει να μάθει τι συμβαίνει με εκείνον και την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά ο ίδιος ήταν αναμενόμενο πως δεν θα έκανε καμία δημόσια τοποθέτηση οπότε η ανάρτησή του αφορά το συμβάν με τις φωτιές που έχουν κάψει την Ελλάδα.

«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή…

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.

Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok