Η πρώτη εμφάνιση του στα μπουζούκια: Αντί να ακούν την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδάει έβλεπαν τον 17χρονο γιο της

Αγγελική Ηλιάδη: Μαζί με τον 17χρονο Μπάμπη Λαζαρίδη

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπης Λαζαρίδης, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η μητέρα του και την είδε να τραγουδάει επι σκηνής.

Μετά το τέλος του προγράμματος, η Αγγελική Ηλιάδη κάθισε στο τραπέζι του γιου της και πόζαρε γεμάτη περηφάνια στον φωτογραφικό φακό.

Άλλωστε, η τραγουδίστρια σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο εκφράζει την αγάπη της και στα δυο της παιδιά, τον 17χρονο Μπάμπη, που απέκτησε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και και τον 8,5 ετών Βασίλη, που απέκτησε από την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον γιο της

Όπως είχε υπογραμμίσει η Αγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της στο “Πρωινό” «έχω δύο πάρα πολύ καλά παιδιά και πιστεύω τα έχω μεγαλώσει σωστά! Τους έχει λείψει βεβαίως η πατρική παρουσία, αλλά θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει καλά! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσω σε μια νέα σχέση με κάποιον που θα σταθεί δίπλα μου ως σύντροφος ζωής. Το έχω καταλάβει τα τελευταία χρόνια. Μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ και να κάνω υποχωρήσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία πάλι».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί