Η Σελήνη φέρνει τύχη και πολλά κέρδη: Μεγάλες αλλαγές για 4 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

by Εύα Ζαχαριάδη
Η Σελήνη φέρνει τύχη και πολλά κέρδη: Μεγάλες αλλαγές για 4 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου μας αποκαλύπτει τι θα φέρει η σελήνη

Η Άση Μπήλιου μας προειδοποιεί για την τάση του τριημέρου με αφορμή τη νέα Σελήνη αλλά και πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από την είσοδο του Κρόνου στον Ιχθύ.

Ας δούμε τι μας περιμένει το επόμενο τριήμερο και όχι μόνο…

Οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες.

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας.

Ο Κρόνος, ή αλλιώς ο πλανήτης του Κάρμα, στις 7 Μαρτίου 2023 θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά έως τον Μάιο του 2025 και αργότερα θα κάνει το τελευταίο πέρασμα από τον Σεπτέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026. Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μας διδάσκει τα όρια και την πειθαρχία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό και να μην ονειροβατούμε. Από την άλλη πλευρά, το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση του Κρόνου και αυτό γιατί λειτουργεί διαισθητικά, ορίζεται από τα συναισθήματα του και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση για τα επόμενα τρία χρόνια περίπου θα μας ωθήσει να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στον κόσμο της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε δεν είναι επειδή ο Κρόνος θέλει να μας τιμωρήσει, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, αλλά γιατί πρέπει έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας και να εξοικειωθούμε με εμπειρίες που μπορεί να εμπεριέχουν πόνο, μοναξιά και απώλεια. Άλλωστε, μόνο έτσι θα εξελιχθούμε ως προσωπικότητες και θα νιώσουμε πιο αυτάρκεις.

Η Σελήνη φέρνει τύχη και πολλά κέρδη: Μεγάλες αλλαγές για 4 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου 2023 έως το 2026;

KΡΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα διελαύνει σε έναν πιο κρυφό και παρασκηνιακό τομέα για εσάς και αυτό σημαίνει ότι σας καλεί να κλείσετε κύκλους ή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει ανοιχτές τα προηγούμενα χρόνια. Η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη και δεν είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα ή για να αναλάβετε κάτι καινούριο. Θα διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που είχαν να σας προσφέρουν κάτι, τώρα δεν σας ωφελούν πια. Μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή σας χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρετε πώς ακριβώς να την κάνετε. Ίσως μάλιστα να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε όλα όσα συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει έως τώρα και τι όχι, όμως δεν θα πρέπει να είστε αυστηροί και σκληροί με τον εαυτό σας. Αρκεί να αναγνωρίσετε τα σφάλματα σας και να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Με λίγα λόγια, η διέλευση του Κρόνου σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα επόμενα βήματα σας και να διώξετε οριστικά από τη ζωή σας ό,τι σας βαραίνει. Μην αφήσετε τις φοβίες, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα να σας κατακλύσουν και να σας γεμίσουν με ενοχές για όσα δεν έγιναν όπως τα θέλατε. Οραματιστείτε το μέλλον και κρατήστε κοντά σας τις σχέσεις και τους ανθρώπους που σας εμπνέουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και σας προσφέρουν την ασφάλεια και την αποδοχή που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Φιλίες που δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν θα λήξουν οριστικά και θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι αξιόπιστα και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους ή ότι κάποια άτομα στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σας και στα όνειρα σας. Ίσως να σας αναθέσουν περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας ή θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πιεσμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες. Το ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει επίσης για εσάς τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα ιδανικά και τους μελλοντικούς σας στόχους. Με τον Κρόνο λοιπόν σε αυτό το ζώδιο θα διαπιστώσετε τι έχετε καταφέρει από όλα αυτά μέχρι τώρα, αλλά και ποιους στόχους θα πρέπει να εγκαταλείψετε οριστικά. Τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, επομένως αν έχετε προετοιμαστεί και εργαστεί σκληρά θα ανταμειφθείτε και θα έχετε στο πλάι σας πολύτιμους συμμάχους ή μια ομάδα ανθρώπων πρόθυμη να σας στηρίξει στα επόμενα βήματα σας. O Κρόνος στους Ιχθύς θα σας διδάξει πόσο σημ