Η Σόφη Ζαννίνου αποκαλύπτει: «Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου όταν πεθάνω, να με θάψει με μπικίνι»

Σόφη Ζαννίνου: Απαντάει με μπόλικο χιούμορ σε μακάβριες ερωτήσεις

Η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου δεν δίστασε να απαντήσει σε μακάβριες ερωτήσεις και αναφέρθηκε και στην κηδεία που θα ήθελε να έχει.

Η ηθοποιός μίλησε στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» του Breakfast@star και δήλωσε αρχικά, πως «σκοπεύει να πεθάνει στα 138».

«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι», είπε αρχικά.

Σόφη Ζαννίνου: Πως θα ήθελε να είναι η κηδεία της

«Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θέλω να έχει πολύ κόσμο. Να έχουμε πελατάκια. Και θέλω να μου τραγουδούν το “Τράβα μπρος”», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα ήθελε να μιλήσει κανείς στην κηδεία της. «Θα ήθελα να σηκωθώ εγώ από την κάσα και να τραγουδήσω το “Έχω στενάχωρη καρδιά”. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ό,τι αρπάξει», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως στην επόμενη ζωή της θα ήθελε να είναι ψάρι και να εξερευνήσει τον βυθό. «Να μην έχω μνήμη, να μη μιλάω και να είμαι απλά μια χαριτωμένη μαρίδα», είπε.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη