Η Σοφία Χατζηπαντελή χτύπησε νέο τατού στο Παρίσι και το ποστάρει στο instagram

Σοφία Χατζηπαντελή: Το γεμάτο κορμί της με τατουάζ

Το γνωστό μοντέλο φαίνεται να έχει μεγάλη αγάπη στα τατού, αφού όχι μόνο απέκτησε ένα ακόμη στο Παρίσι, αλλά μάλιστα μας έδειξε και την πλάτη της, η οποία είναι επίσης γεμάτη με τατουάζ.

Το νέο τατουάζ που στολίζει το κορμί της αποκάλυψε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Το μοντέλο που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στο GNTM για την ιδιαίτερη εμφάνιση και την έντονη προσωπικότητά της, μοιράστηκε μια νέα σειρά φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους και θέλησε να τους δείξει το νέο της τατουάζ. 

Το νέο τατουάζ της Σοφίας Χατζηπαντελή

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών, με την ίδια να κάθεται στην καρέκλα του tattoo artist, ενώ εκείνος σχεδιάζει στην πλάτη της ένα μεγάλο φίδι που ξεκινάει από τον αριστερό της ώμο και καταλήγει στη μέση της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε πως η όλη διαδικασία έλαβε χώρα στο Παρίσι, ενώ απέδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν αδιαφορεί για τους «κανόνες» του μόντελινγκ και το αν επιτρέπεται ή όχι στα μοντέλα να φέρουν σχέδια πάνω στο κορμί τους.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας