Η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου λυγίζει με το μήνυμα του συντρόφου της Χρήστου Δάντη

by Τόνια Τζαφέρη

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ξεσπά σε λυγμούς μόλις αντικρίζει μήνυμα του συντρόφου της

Είναι αρκετοί εκείνοι που περίμεναν την στιγμή όπου η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα δεχόταν μήνυμα από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό την στηρίζει και την παρακολουθεί φανατικά στον ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή η στιγμή λοιπόν ήρθε και η Ασημίνα δεν μπορούσε παρά να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου λυγίζει με το μήνυμα του συντρόφου της Χρήστου Δάντη

Μετά από σχεδόν δύο μήνες στο Survivor και τη νίκη της ομάδας της στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατάφερε να λάβει μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη.

Η γνωστή αθλήτρια αρχικά ξέσπασε σε κλάματα με όσα της έγραψαν οι συμπαίκτριές της στην ομάδα όπου αγωνίζονται, ενώ σειρά είχε το μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Έλα ρε Morrison – Βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι με τις νίκες και τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στεναχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου. Εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες “Πάμεεε” και γαβγίζει. Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” κι “αγρίμι” είσαι, από κάτω κρύβεται μια ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει… Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός, Βουνοοο», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, το οποίο συνοδεύτηκε με δύο φωτογραφίες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν