«Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»: Το βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου από το νοσοκομείο πριν κάνει τη μεταμόσχευση

by Τόνια Τζαφέρη
«Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»: Το βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου από το νοσοκομείο πριν κάνει τη μεταμόσχευση

Ρεγγίνα Μακέδου: Για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τον καρκίνο

Την δίκη της μάχη με τον καρκίνο δίνει για μια ακόμη φορά η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο λίγο πριν την μεταμόσχευση της έχοντας ανθρώπους να της στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ρεγγίνα Μακέδου, καθώς σήμερα πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση. Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη με την λευχαιμία αλλά από την πρώτη στιγμή δεν έχει χάσει το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. Έτσι και σήμερα, λίγο πριν γίνει η μεταμόσχευση μοιράστηκε ένα νέο βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου τραγουδάει και χορεύει!

“Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα!”, δήλωσε η Ρεγγίνα Μακέδου

«Η συγκίνηση μου είναι τεράστια! Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη τις προσευχές και την στήριξη!!!

Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάσταση όμως σβήνει ο καρκίνος πια σβήνει! Χωρίζουν οι δρόμοι μας! Γίνε δότης μυελού των οστών! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.