Η συγκινητική αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα χρήματα που του έδινε ο αδερφός του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκινητική αναφορά στον αδερφό του

Μπορεί να έχει αποχαιρετήσει τον αδερφό του, τον Θάνο εδώ και κάποια χρόνια, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τον έχει πάντα μεσ’ την καρδιά του και πολλές φορές μιλά δημόσια γι΄αυτόν.

O Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην τηλεόραση του Astra Tv. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομική του καταστροφή, την απώλεια του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου αλλά και τη στήριξη που του παρείχε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά ανέφερε: «Κάποιες διαδικασίες είχαν επισπευσθεί εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου».

Τι ακριβώς δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως. Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό», ανέφερε.

Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του αδερφού του ανέφερε: «Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια. Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά. Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ».

“Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα”, Ανδρέας Μικρούτσικος

«Μόνο ένιωθα άσχημα και στεναχωριόμουν που ο αδερφός μου χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα που μου έδινε χρήματα, δεν ήθελα να πάω και να τα πάρω από τον αδερφό μου. Έστελνα δικό μου άνθρωπο να τα πάρει. Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο. Άμα μου έλεγε έλα να φάμε, ήμουν ο πρώτος. Αν μου έλεγε για τα χρήματα, έβρισκα μια δουλειά για να μην πηγαίνω», πρόσθεσε.

«Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα… Με τον Θάνο ήμασταν κολλητοί. Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός. Υπήρχε μια διαφορά πέντε ετών και με προστάτευε σαν χαρακτήρας», δήλωσε.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη