Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Μπορεί να πέθανε, αλλά έρχεται στον ύπνο μου και μιλάμε»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, φιλοξενήθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη τραγική απώλεια της μητέρας της που συνέβη στην εφηβεία. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για την ψυχανάλυση που τη βοήθησε.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή, γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας» πρόσθεσε συγκινημένη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Τα όνειρα της ηθοποιού για τη μητέρα της

«Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτήν την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια» κατέληξε.

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς