Η τελευταία επιθυμία της Ντίνας Κώνστα: Αυτή είναι η έκκληση της οικογένειάς της

Η τελευταία επιθυμία της Ντίνα Κώνστα: Έγινε γνωστή μετά τον θάνατο της

Χθες το πρωί (3/7), η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 83 ετών. Η μεγάλη ηθοποιός απεβίωσε σκορπώντας την θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια, είτε μιλάμε για συνεργάτες, είτε για φίλους, είτε για απλούς θαυμαστές που την λάτρεψαν μέσα από τους ρόλους της. Τα μηνύματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ενώ και το Mega το κανάλι που την ανέδειξε, έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με την ταφή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κανάλι επέλεξε να της κάνει ένα αφιέρωμα προκειμένου να την αποχαιρετήσει, στο οποίο την παρουσίασε μέσα από τους ρόλους που λατρεύτηκε από το κοινό. Για το ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Η τελευταία επιθυμία της Ντίνα Κώνστα

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν, μετά τον θάνατό της, να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

Ακόμα, επιθυμία των οικείων της, η οποία θα εκφραστεί μέσα από μία ανακοίνωση που θα εκδώσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είναι πως όσοι θέλουν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν χρήματα για το ΣΕΗ.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη