«Η Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη της δημόσια για την Θεοδώρα Βουτσά

Με αφορμή την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση και αποκάλυψη για την κόρη του Κώστα Βουτσά, την Θεοδώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία αποκάλυψη για τη Θεοδώρα Βουτσά και τη συμπεριφορά της στην παρουσιάστρια, όταν ξεκίνησε, η ηλικία 18 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε σε ένα έντονο περιστατικό που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν ο δεύτερος τον έπιασε από τον λαιμό πάνω στη σκηνή, αλλά παρόλ’ αυτά τον έχει συγχωρήσει.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός «ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε σταθεί στην προσωπική μου ζωή, ήταν φίλος μου, το τι έκανε μετά και το τι στάση τηρώ τώρα, δείχνουν τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να με έχει αρπάξει από τον λαιμό, αλλά μου έχει σταθεί σαν αδελφός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Αυτή η δήλωση εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, επισημαίνοντας «αυτή τη στιγμή σε ακούνε πολλοί άνθρωποι και θέλω να πω ότι δεν μπορείς να ανέχεσαι μία βίαιη συμπεριφορά και να λες σε συγχωρώ. Τι λες τώρα; αυτό το μήνυμα περνάμε; Τέλος στη βία. Σπύρο θα ήθελα να σου θυμίσω ότι είμαι η κοπέλα που όταν ξεκίνησα 18 ετών και ήμουν στο Τηλεάστυ, βρέθηκα σε παράστασή σου, και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, η Θεοδώρα Βουτσά, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα και εσύ κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό για ποιο λόγο μίλησε άσχημα και τώρα μου λες ότι δέχεται κάτι τέτοιο από τον Πέτρο Φιλιππίδη;».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη