Η θλιμμένη και αδυνατισμένη κληρονόμος: Η Αθηνά Ωνάση σε άσχημη κατάσταση, ανησυχία για την υγεία της

Αθηνά Ωνάση: Τα δύσκολα χρόνια γάμου με τον Αλβάρο

Ιδιαίτερα αδυνατισμένη και κουρασμένη εμφανίστηκε η Αθήνα Ωνάση και φούντωσαν οι φήμες πως πάσχει από νευρική ανορεξία και κατάθλιψη.

Η Αθηνά Ωνάση όχι μόνο πέρασε άσχημα δίπλα στον Αλβάρο, αλλά εκείνος συνέχισε να τη “χτυπάει” και μετά το διαζύγιό τους, με τις φήμες να κάνουν λόγο μέχρι και για αυτοκτονία.

Ο Βραζιλιάνος μετά το σκληρό τους διαζύγιο, αποφάσισε να παντρευτεί την ομοεθνή του, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Ντενίζ Σεβέρο.

Όπως είχε υπογραμμίσει σε συνέντευξή του ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση για τον γάμο του, που θα γινόταν στην Πορτογαλία, «αγαπάμε αυτή την χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο. Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή».

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε κανονίσει και το ταξίδι του μέλιτος να γίνει στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, κάνοντας έξαλλη την Αθηνά.

Πράγματι, ο Αλβάρο και η Ντενίζ έκαναν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου, φτάνοντας μέχρι την Λευκάδα και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά πήγαν και στον Σκορπιό, αφού ο πρώην σύζυγος της χρυσής κληρονόμου είχε πολύ καλές σχέσεις με τους νέους ιδιοκτήτες του νησιού.

Η Αθηνά Ωνάση και η νέα εικόνα της που προκαλεί ανησυχία

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024