Η τραγική μοίρα της Άννας Μαρίας Ηλιάδου: Νεκρός και ο πατέρας της από τροχαίο στα 34

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού Έλληνα τράπερ 

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Μπορεί να γνωρίσαμε τον Mad Clip έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Αρετή, για την οποία άλλωστε είχε αφιερώσει και τραγούδια. Ωστόσο οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και φαίνεται να ακολουθούσαν διαφορετικούς δρόμους.

Στις τελευταίες εμφανίσεις του τράπερ είχαμε μάλιστα δει να έχει ξεκινήσει και ένα νέο ειδύλλιο με την Άννα Μαρία από το GNTM.

Τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει γνωστό πως ο δημοφιλής μουσικός ήταν ζευγάρι με την πρώην παίκτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η ίδια ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να τον αποχαιρετήσει. Μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Ωστόσο, σοκ προκαλεί το ότι το μοντέλο σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» είχε εξομολογηθεί… Πως είχε χάσει τον πατέρα της σε ηλικία 34 χρόνων, ίδια ακριβώς ηλικία με του τράπερ.

«Ήμουν 20 μηνών όταν τον έχασα, ουσιαστικά με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο πατέρας μου, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σε ηλικία 34 χρόνων. Έχουμε φωτογραφίες με τον μπαμπά μου και μέσα από όσα μου λέει η μητέρα μου, τον έχω αγαπήσει».

Η συνέντευξη της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok