«Η τραπ σκηνή έχει χαζέψει, πολλά πράγματα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip»: Τα λόγια του FY για τον θάνατο του καλού του φίλου

FY: Διαβάστε τη συνέντευξη με όλα όσα ανέφερε για τον θάνατο του Mad Clip

Σε συνέντευξή του ο γνωστός Ελληνας τράπερ FY, μίλησε για τον θάνατο του καλού του φίλου Mad Clip, για τις μνήμες του από εκείνον, ενώ δήλωσε επίσης, πως αν ζούσε θα είχε φέρει τις ισορροπίες στην τραπ σκηνή, που φαίνεται με μία σειρά τελευταίων γεγονότων να έχει χαθεί.

Ο γνωστός τράπερ μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και θυμήθηκε τον καλό του φίλο, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον θάνατό του. Αρχικά, όμως μίλησε για την επιτυχία που έχει γνωρίσει μέσα από τη μουσική του.

«Όταν είχα πρωτοέρθει στα νότια προάστια στα 16 μου, έλεγε “μια μέρα εδώ θα μείνω”. Το 2019 έβγαλα αρκετά χρήματα και έλεγα “τώρα τι θα τα κάνω αυτά τα λεφτά;”. Έτσι, μέσα στην καραντίνα ακόμα, μετακόμισα στην Αθήνα που καλώς ή κακώς, έχει καλύτερο δίκτυο. Ακόμα και στην καραντίνα, όλοι ήταν μέσα κι εμείς μαζευόμασταν στο μακαρονάδικο του Mad Clip», δήλωσε χαρακτηριστικά ο FY.

Οι δηλώσεις του FY για τον θάνατο του Mad Clip

Με αφορμή την κουβέντα αυτή, ο τράπερ στη συνέχεια, μίλησε για τον καλό του φίλο που έφυγε από τη ζωή, πριν από 11 περίπου μήνες.

Μάλιστα, περιέγραψε την πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό από εκείνον. «Νοέμβρης 2020, Αττική οδός, στο αυτοκίνητό του να ακούμε το Turn on the lights του Future και να τραγουδάμε. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του στο μυαλό μου, τόσο φρέσκια η ανάμνησή του, που ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει “φύγει”», δήλωσε.

«Νιώθω σχεδόν ότι ξέρω τι κάνει τώρα. Ότι θα περάσει κάτω από το σπίτι μου με το αμάξι του. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι κι είχε πολλούς φίλους, μας το έκανε λίγο πιο εύκολο κατά κάποιον τρόπο. Όλοι έχουμε να λέμε τα καλύτερα, μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο είναι για την οικογένειά του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε πως κατά τη γνώμη του, αν ζούσε ο φίλος του, κάποια πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην τραπ σκηνή. «Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η τραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα, δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες», εξήγησε κλείνοντας.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα