Η τρυφερή στιγμή της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με εντυπωσιακό mini, κίτρινο σετάκι αγγίζει την κοιλιά της παρουσιάστριας

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βρέθηκε στο πάρτι του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Ιωάννα βρέθηκε στο πάρτι του συζύγου της Κωνσταντίνας και οι δυο τους δεν δίστασαν να ποζάρουν παρέα και μάλιστα σε τρυφερό στιγμιότυπο.

Στο χθεσινό opening party, του νέου εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, παρευρέθηκαν πολλοί celebrities. Μία από αυτούς ήταν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Κέντρισε όλα τα βλέμματα με την παρουσία της, για ακόμη μία φορά.

Με ένα κίτρινο, co-ord σετάκι, αγγίζει την κοιλίτσα της Κωνσταντίνας και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό. Απαρτίζεται από mini φούστα, με άνοιγμα στο πόδι και cropped μπλέιζερ που της πάει γάντι. Το συνδύασε με nude πέδιλα με χρυσές λεπτομέρειες. 

Κωνσταντίνα Σπυροπουλου και Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφίζονται παρέα

Από την άλλη η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα αστραφτερό, ιριδίζον, λαχανί φόρεμα, σε mini μήκος και cut-out, με κοψίματα στη μέση. Έχει απλικέ λαμπερές λεπτομέρειες και το συνδύασε με διάφανα ψηλοτάκουνα mules. Σου έχω βρει ένα παρόμοιο φόρεμα με 39,95 €, από το Zara.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό