«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»: Η Μαρία Τζομπανάκη λυγίζει μιλώντας για το εγγόνι της

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Τζομπανάκη: “Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι”

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει να κάνει συχνά και μίλησε ανοιχτά για όλα. Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω λοιπόν βρέθηκε και μίλησε για την σειρά Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί, την προσωπική της ζωή και το εγγόνι της το οποίο ήρθε και ολοκλήρωσε την προσωπική της ευτυχία.

Την Μαρία Τζομπανάκη την περίμενε μία έκπληξη, αφού ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή μιλώντας για την μητέρα του αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

«Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»: Η Μαρία Τζομπανάκη λυγίζει μιλώντας για το εγγόνι της

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον εγγονό της και την σειρά

Μιλώντας για τον εγγονό της και την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά, η Μαρία Τζομπανάκη «λύγισε» ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να  μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

«Στη σειρά οι ρόλοι μας είναι άλλες προσωπικότητες, πολύ διαφορετικές από την πραγματικότητα, αυτό όμως θα μπορούσε να είναι φρένο. Τις ποιότητές μας όμως τις βάζουμε μέσα γιατί αυτοσχεδιάζουμε κιόλας. Θεωρώ ότι η σχέση μας βοηθάει και στα γυρίσματα γιατί εκτιμάμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε για την συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»: Η Μαρία Τζομπανάκη λυγίζει μιλώντας για το εγγόνι της

Για τον ρόλο της στο Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε σε άλλο σημείο: «Ξεκίνησα από Νομική ενώ ήθελα να γίνω γιατρός. Η Καλλιόπη στον Σασμό είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;” μέγιστο λάθος.

Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί», είπε και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι μπορώ να σταθώ οπουδήποτε χωρίς να παρεκκλίνω από τις αρχές μου και από τους στόχους μου και το πέτυχα», δήλωσε καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν