Η ζωηρή «Φωφώ» που μάγευε τους άντρες: Το πέρασμα της Μάρθας Καραγιάννη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Μάρθα Καραγιάννη: Η πιο θρυλική guest star στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Μια από τις πιο επικές εμφανίσεις στο Κωνσταντίνου και Ελένης που άφησε εποχή ήταν αυτή της Μάρθας Καραγιάννη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τσαχπίνα μάνα της Ελένης Βλαχάκη, την Φωφώ;

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από το μεγάλο φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης και όπως είναι λογικό αρκετοί ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά έχουν φύγει από την ζωή!

Δυστυχώς, τελευταία σε αυτή την μακάβρια λίστα είναι η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε εμφανιστεί στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως «Φωφώ», την μητέρα της «Ελένης Βλαχάκης» στην πολυαγαπημένη σειρά.

Μάρθα Καραγιάννη: Ο χαρακτήρας της Φωφώς στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Αν και εμφανίστηκε μόλις σε δυο επεισόδια της σειράς, η παρουσία της ήταν σαρωτική. Η «Φωφώ Βλαχάκη» ήταν η πιο απελευθερωμένη μάνα της ελληνικής τηλεόρασης.

Άνθρωπος έξω καρδιά, καπάτσα, αγαπούσε τρελά τους άντρες και όχι απλά δεν ήταν αυστηρή με την κόρη της, αλλά την προέτρεπε να είναι ακόμη πιο ζωηρή!

Ένα παράδειγμα μητέρας που γίνεται φορτική, όχι επειδή ελέγχει υπερβολικά το παιδί της, αλλά επειδή είναι υπερβολικά απελευθερωμένη – σε βαθμό αφασίας.

Δείτε ένα βίντεο από την συμμετοχής της:

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024