Η ζωηρή «Φωφώ» που μάγευε τους άντρες: Το πέρασμα της Μάρθας Καραγιάννη από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Μάρθα Καραγιάννη: Η πιο θρυλική guest star στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Μια από τις πιο επικές εμφανίσεις στο Κωνσταντίνου και Ελένης που άφησε εποχή ήταν αυτή της Μάρθας Καραγιάννη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τσαχπίνα μάνα της Ελένης Βλαχάκη, την Φωφώ;

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από το μεγάλο φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης και όπως είναι λογικό αρκετοί ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά έχουν φύγει από την ζωή!

Δυστυχώς, τελευταία σε αυτή την μακάβρια λίστα είναι η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε εμφανιστεί στο Κωνσταντίνου και Ελένης ως «Φωφώ», την μητέρα της «Ελένης Βλαχάκης» στην πολυαγαπημένη σειρά.

Μάρθα Καραγιάννη: Ο χαρακτήρας της Φωφώς στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Αν και εμφανίστηκε μόλις σε δυο επεισόδια της σειράς, η παρουσία της ήταν σαρωτική. Η «Φωφώ Βλαχάκη» ήταν η πιο απελευθερωμένη μάνα της ελληνικής τηλεόρασης.

Άνθρωπος έξω καρδιά, καπάτσα, αγαπούσε τρελά τους άντρες και όχι απλά δεν ήταν αυστηρή με την κόρη της, αλλά την προέτρεπε να είναι ακόμη πιο ζωηρή!

Ένα παράδειγμα μητέρας που γίνεται φορτική, όχι επειδή ελέγχει υπερβολικά το παιδί της, αλλά επειδή είναι υπερβολικά απελευθερωμένη – σε βαθμό αφασίας.

Δείτε ένα βίντεο από την συμμετοχής της:

Related posts

Όλοι το περιμέναμε: Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για αυτόν τον λόγο

Θα μείνουν στις μνήμες μας: Οι 19 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή το 2022 και όλοι τους θρήνησαν

Δεν το πήρε ποτέ κανείς χαμπάρι: «Το μεγάλο ψέμα» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ανακάλυψαν μετά από 25 χρόνια επαναλήψεων

Καθηγήτρια μέχρι και σήμερα: Η εντυπωσιακή Ιταλίδα των 90’s, που «εξαφανίστηκε» από την ελληνική τηλεόραση παραμένει μια κούκλα

Δασκάλα και σήμερα: Η Ιταλίδα Συλβάνα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» 24 χρόνια μετά θα εντυπωσίαζε και τον Κατακουζηνό

Εγκατέλειψε την τηλεόραση και παράτησε τα «φώτα»: Η Ματίνα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» τα άλλαξε όλα 22 χρόνια μετά

Αποσύρθηκε από τη τηλεόραση και έγινε αγνώριστη: Μια άλλη η Ματίνα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» 22 χρόνια μετά

«Δεν ενδιαφέρεται κανείς για μένα»: Συγκινεί η «Νίτσα» από το Κωνσταντίνου & Ελένης, είναι μόνη και αγνώριστη πλέον

Πέρασε απαρατήρητος ο Γιώργος Παπαδάκης: Διέρρευσε 23 χρόνια μετά η σκηνή στο «Κων/νου και Ελένης» που έπαιζε ο δημοσιογράφος