Ίδια με τον μπαμπά της: Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη κλέβει την παράσταση με τα βίντεό της στο Tik Tok

by Εύα Ζαχαριάδη

Σάκης Ρουβάς: Η πρωτότοκη κόρη του έκανε Tik Tok και γίνεται viral στη πλατφόρμα

Η Αναστασία Ρουβά, όπως και πολλοί έφηβοι συνομήλικοι της έκανε λογαριασμό στο Tik Tok και δεν πέρασε απαρατήρητη στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η 15χρονη πλέον Αναστασία Ρουβά, δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, μέσα στα οποία τη βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει δείχνοντάς μας πως η αγάπη του μπαμπά της για τη μουσική έχει μεταλαμπαδευτεί και σε εκείνη.

Ίδια με τον μπαμπά της: Η 15χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη κλέβει την παράσταση με τα βίντεό της στο Tik Tok

Μάλιστα, σε πολλά από τα σχόλια κάτω από τα βίντεο που δημοσιεύει η ίδια, πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την ομοιότητά της με τους δυο επώνυμους γονείς της.

Η ίδια ωστόσο, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων κορίτσι που δεν αρέσει να προκαλεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει επιλέξει στον λογαριασμό της στο Tik Tok να μη χρησιμοποιεί το όνομά της αλλά έχει αφήσει ένα αυτοματοποιημένο όνομα χρήστη που μπαίνει κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα αυτόματα.

Η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά μεγάλωσε και έκανε Tik Tok

@user837292792739282 #fy #foryoupage #fyp ♬ original sound – chloe 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
@user837292792739282

hey mona lisa

♬ flashing lights – EX7STENCE™

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo