Ίδιος με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του, ο Δημήτρης που τον λατρεύει

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Ο άγνωστος αδερφός του ηθοποιού

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει μπει για τα καλά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του εισαγγελέα, Δημήτρη Μαρκέτου στην σειρά, Παγιδευμένοι.

Όπως και στη σειρά του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός έχει έναν μικρότερο αδελφό και στην πραγματικότητα που ονομάζεται Δημήτρης.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Τα παιδικά χρόνια

«Ναι. Μεγάλωσα στον Βοτανικό, με τους γονείς μου και τον αδελφό μου, Δημήτρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερος και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόλαβα τον Βοτανικό όπου ήταν μόνο το «Mamacas» και οι τσιγγάνοι – μέχρι τα 13 μου, αυτή ήταν η εικόνα. Εκεί όπου σήμερα είναι η πλατεία με το μετρό του Κεραμεικού, ήταν η παιδική χαρά που έπαιζα. Ακόμα και εκεί που σήμερα είναι πολλά μπαρ, τότε ήταν εγκαταλειμμένα σπίτια με στέρνες. Την έχω συνηθίσει πλέον τη σημερινή κατάσταση, αλλά αν με ρωτήσεις ποια εικόνα προτιμώ, θα σου έλεγα την πρώτη, αν και τότε περιμέναμε πώς και πώς την εξέλιξη…», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο Δημήτρης είναι ένα χρόνο μικρότερος από τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, καθώς γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου το 1987 και είναι 35 ετών.

Ο αδελφός του ηθοποιού μένει και αυτός στην Αθηνά, ενώ φοίτησε στο 63ο Λύκειο Αθηνών που βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024