Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

Νίκος Καρβέλας: Δείτε εικόνες του γιου του

Το 2008 γεννήθηκε ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και και αρκετά χρόνια χρόνια, ωστόσο, το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο και διατηρεί καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους, Ανδρέα.

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι σήμερα 14 ετών και βρίσκεται ήδη… στα χνάρια του πατέρα του, όντας μουσικός του διαδικτύου και YouTuber.

Είναι ψηλός και τα χρώματά του είναι ανοιχτά, θυμίζοντάς μας έτσι πολύ τον πατέρα του.

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

Ο ίδιος, παράλληλα, έχει υιοθετήσει το στυλ του Νίκου Καρβέλα, αν προσέξουμε την εμφάνισή του. Ο έφηβος Ανδρέας ντύνεται πολύ χαλαρά αλλά πάντα εκκεντρικά.

Μάλιστα, ο 14χρονος δείχνει να αγαπά πολύ την trap και rap μουσική σκηνή κάτι που επηρεάζει προφανώς, και τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να είναι από τη μητέρα του, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι… τάλε κουάλε ο μπαμπάς του, έχοντας μια διαφορετική, εναλλακτική εμφάνιση.

Ο Ανδρέας Καρβέλας απασχόλησε πολύ το Internet, όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στην πλατφόρμα του YouTube έγινε viral. Στο εν λόγω βίντεο, ο 14χρονος τραγουδούσε ένα τραγούδι σε δικούς του στίχους οι οποίοι ομολογουμένως, είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, ή Ak (ANKAR), λοιπόν, φαίνεται πως «άνοιξε τα φτερά του» στο χώρο της μουσικής και μένει να φανεί πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Φαίνεται, πάντως, να έχει ήδη το γονίδιο από τον πατέρα του, αν κρίνουμε από τις έως τώρα μουσικές του επιδείξεις.

Το τραγούδι του γιου του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo