Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Κοστίζει 8.500€, δημιουργείται σε 3 ημέρες και ταξιδεύει 1500 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Η νέα επανάσταση στην τεχνολογία

Ένα επαναστατικό αυτοκίνητο κατασκευάζεται και πάνω του έχουν τοποθετηθεί όλα τα τελευταία κομμάτια της τεχνολογίας. Κατασκευάζεται από ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, μέσα στον επόμενο χρόνο. Όσον αφορά την κυκλοφορία του, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα διατεθεί σε Ασία και Ευρώπη.

Το νέο υπερσύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακούει στο όνομα LSEV. Για την κατασκευή του αρκεί το πέρασμα τριών ημερών. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει, η εταιρεία, που το κατασκευάζει.

Πλέον, η εταιρία φτιάχνει μια γραμμή παραγωγής για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019 και το κόστος του θα ανέρχεται στα 8.500 ευρώ.

Το ύψος του LSEV φθάνει το ενάμιση μέτρο. Το μήκος του φτάνει περίπου τα δυόμιση μέτρα, ενώ το πλάτος του, τα 1,3 μέτρα. Δηλαδή, οι διαστάσεις του είναι όμοιες, με εκείνες του Smart. Η τελική ταχύτητά του φθάνει τα 70 χιλιόμετρα. Όσον αφορά την αυτονομία του, αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.500 χιλιόμετρα.

Περίπου πενήντα άτομα χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί το αυτοκίνητο από την αρχή. Αυτά τα άτομα έπρεπε να εργαστούν επάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ για να αναπτυχθούν οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές και για να κατασκευαστεί ένα πρωτότυπο μοντέλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και τα τέλη Ιουλίου είχαν φτιαχτεί ακόμη πέντε αυτοκίνητα.

Στο ξεκίνημα, η εταιρία είχε ως στόχο να κατασκευάσει τρισδιάστατα αυτοκίνητα. Μάλιστα, ήθελε να κατασκευάσει αμάξια, τα οποία η ίδια στόχευε να πουλήσει μαζικά.ά.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος χρόνου, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Δηλαδή, η εταιρία έχει ως στόχο να κατασκευάσει συνολικά 20.000 αυτοκίνητα έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Εικόνες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Related posts

Προσοχή σε αυτή την κίνηση: Το λάθος που κάνουμε όλοι όταν γυρνάμε το κλειδί του αυτοκινήτου

Θα σας λύσει τα χέρια: Ποια άγνωστη αλλά σωτήρια λειτουργία κρύβει ο διακόπτης του θερμαινόμενου παρμπρίζ

Μητέρα με δύο παιδιά στερείται στέγης: Είναι 34 ετών και ζει στο αυτοκίνητο – «Μένω στο αυτοκίνητο, δεν φτάνουν τα χρήματα για να τα ταίσω»

Ακόμα μετράνε κούτες με ψιλά: Ο 37χρονος που αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 51.000€ και το πλήρωσε με κέρματα

Ηχοσύστημα, κοτσαδόρος: Τα αξεσουάρ που αν έχετε στο αμάξι σας θα πληρώσετε τσουχτερό πρόστιμο

Χλιδάτο και πανάκριβο: Αυτό είναι το τεράστιο αυτοκίνητο που έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου

Πρόστιμα έως 80 ευρώ: Υποχρεωτικές οι αλυσίδες από σήμερα έως τον Απρίλιο στα οχήματα

Χωρίς αρωματικό «δεντράκι»: Το κόλπο με την μαγειρική σόδα στο αυτοκίνητο για να φύγουν οι άσχημες μυρωδιές

Μεγάλος κίνδυνος: Προσοχή αν βρείτε λεφτά στον υαλοκαθαριστήρα, μην πλησιάσετε