Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία, οι φήμες για επανασύνδεση με τον Σνικ και η ζωή στις ΗΠΑ

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Ποσό καλά ξέρουμε τελικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό του GNTM, όπου και είχε τον ρόλο του κριτή. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και ολόκληρο το κοινό να μιλά για εκείνη. Την Ηλιάνα που μέχρι τότε κάνεις δεν γνώριζε, καθώς είχε αφοσιωθεί ολότελα στην επαγγελματική της καριέρα και μάλιστα στην Νέα Υόρκη και όχι στην Ελλάδα.

Μπορεί οι πρώτες της ευκαιρίες να της δόθηκαν εδώ, όμως μια πρόταση από ένα δημοφιλές πρακτορείο μοντέλων στις ΗΠΑ ήταν αρκετή, για να αποχαιρετήσει την χώρα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Νέα Υόρκη. Και όπως φάνηκε πολύ καλά έκανε, αφού κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη καριέρα.

Η ζωή την ακόμα βρίσκεται και στις δυο ηπείρους αφού κατα καιρούς ξανά γυρίζει πίσω στις ΗΠΑ, δουλεύοντας και κάνοντας παράλληλα και εξωτικά ταξίδια, από τα οποία ποστάρει ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Η πολυσυζητημένη σχέση μεταξύ της Ηλιάνας και του Σνικ

Από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαζί πρόκειται για μια σχέση που συζητήθηκε ιδιαίτερα και ενώ και οι δυο δήλωναν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και αγαπημένοι, ώσπου τελικά ήρθαν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, ο οποίος και επιβεβαιώθηκε. Λίγους μήνες μετά ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει και πάλι μαζί σε δείπνο, βάζοντας φωτιά στα δημοσιεύματα περί επασύνδεσης.

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα δημοσιεύματα επανασυνδεσης

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι είναι single στην προσωπική της ζωή και πως δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση με τον Snik, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν δυο αγαπημένοι φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει