Ηλίας Μπόγδανος: «Είχα αιμάτωμα στο κεφάλι και εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου»

Ηλίας Μπόγδανος: «Είχα αιμάτωμα στο κεφάλι και εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου»

Ηλίας Μπόγδανος: Μιλά για το ατύχημα που λίγο έλειψε να το στοιχήσει τη ζωή

Ηλίας Μπόγδανος: Εξαιρετικά αποκαλυπτική η συνέντευξη του πρώην αγαπημένου παίκτη στο Survivor. Στο HELLO, ο τραγουδιστής, μίλησε για όλους και για όλα. Εκμυστηρεύτηκε ότι στη ζωή του έχει έρθει αντιμέτωπος, με καταστάσεις χειρότερες από αυτές του Survivor. Συγκεκριμένα, μίλησε για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

Ηλίας Μπόγδανος: Μιλά για το ατύχημα που λίγο έλειψε να το στοιχήσει τη ζωή

Η συνέντευξη του Ηλία Μπόγδανου στο περιοδικό Hello

Τους γονείς σου τους έχεις δυσκολέψει γε­νικά;

Όχι, έχουμε πολύ όμορφη σχέση. Τους έχω φέρει όμως σε δύσκολη κατάσταση δυο φο­ρές. Την πρώτη με το ατύχημα που είχα και τη δεύτερη με το «Survivor», γιατί μπορεί να ανησυχούσαν όταν με έβλεπαν στενοχω­ρημένο ή να κλαίω.

Το ατύχημα ήταν σοβαρό;

Πάρα πολύ! Πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι, αλλά η σύγκρου­ση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανό­τητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου και είχα αιμάτω­μα στο κεφάλι κι όλα αυτά χωρίς να τρέ­χω και φορώντας κράνος και στολή, αποκαλύπτει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παρά το γεγονός αυτό, πήγες στο παιχνίδι.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κινδυνέψω σωματικά στο παιχνίδι. Θεωρούσα ότι θα δυσκολευτώ στο ψυχολογικό κομμάτι, όπως κι έγινε στο τέλος

Έχεις ζητήσει ποτέ ψυχολογική βοήθεια ή θα το κάνεις τώρα που βγήκες;

Αν τη χρειαστώ, γιατί όχι; Άλλωστε έχω κά­νει ψυχανάλυση και πιστεύω σε αυτήν. Εί­ναι σημαντική η ψυχοθεραπεία, γιατί μας βοηθά να εξελισσόμαστε. Να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα