Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι το 1/3 της ζωής μου, έχουμε ζήσει πάρα πολύ έντονα»

Ηλίας Ψινάκης: Εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε με τον Σάκη Ρουβά

Ο κάποτε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, εξομολογήθηκε τα όσα είχε περάσει με τον Σάκη Ρουβά, μια προσωπικότητα που τον έχει σημαδέψει.

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», έκανε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Ηλίας Ψινάκης, μίλησε για το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει, τον Σάκη Ρουβά ενώ σχολίασε και τα γεγονότα με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Ο Σάκης δεν είναι απλά συνεργάτης. Ο Σάκης Ρουβάς είναι το 1/3 της ζωής μου, αν αφαιρέσεις τα πρώτα νεανικά. Έχουμε ζήσει πολύ ωραία, πάρα πολύ έντονα. Βεβαίως, να έρθει αν θέλει να θυμίσει κάτι», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά.

Για τη διαρροή αποσπάσματος από την εκπομπή δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Αναφορικά με τις εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σχολίασε: «Όλο αυτό που έγινε, είμαι σίγουρος ότι ο Αντώνης δεν το ήξερε ότι γινόταν. Αυτή την χυδαιότητα, αν την ήξερε ο Αντώνης, αποκλείεται να μην τον είχε «σουτάρει» με κλωτσιές. Θα είχαν πέσει σφαλιάρες στο φουλ».

Περισσότερες δηλώσεις από τον Ηλία Ψινάκη για τον Ρουβά

«Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι, να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και να μην ασχολείται κανείς με τον άλλον. Να κοιτάει τα δικά του τα χάλια», συμπλήρωσε με σαφήνεια, σχετικά με την κριτική που δέχθηκε η παρέα από την Θεσσαλονίκη για την διαχείριση του θέματος, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων