«Ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

by Τόνια Τζαφέρη

Κάρμεν Ρουγγέρη: Τα δύσκολα πρώτα χρόνια του γάμου της

Κάρμεν Ρουγγέρη: Είχαμε καιρό να την δούμε ξανά σε κάποια συνέντευξη ή καλεσμένη σε εκπομπή. Φροντίζει να κάνει ελάχιστες εμφανίσεις, ενώ είναι αφοσιωμένη στο θέατρο και την οικογένεια της. Αυτήν την φορά, μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Κάρμεν. Αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Κυρίως από τα παλαιότερα χρόνια, όπου όλα ήταν αλλιώς…

Ειδικότερα, η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες, οικονομικά, στιγμές που πέρασε.

Κάρμεν Ρουγγέρη: Τα δύσκολα πρώτα χρόνια του γάμου της

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη για τις οικονομικές δυσκολίες

Περάσατε οικονομικές δυσκολίες στα πρώτα χρόνια του γάμου σας;

«Ναι, ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι.

Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε. Εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών. Ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα. Μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά.

Και ξέρεις πώς βρήκα το σχέδιο; Πήγα και αγόρασα μια γνωστή μάρκα σοκολάτας που το περιτύλιγμά της έχει μια αμυγδαλιά και ζωγράφισα το πρώτο μου νυφικό, το οποίο έγινε ανάρπαστο.

Στη συνέχεια έκανα ασορτί μπομπονιέρες και λαμπάδες κι έγινε μόδα.

Έπαιρνα το μήνα 3.000 δραχμές από το Εθνικό Θέατρο και έφτασα να βγάζω 50.000 δραχμές από τη ζωγραφική.

Πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή. Ξεχρεώσαμε το σπίτι, το πουλήσαμε και πήραμε πιο μεγάλο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν