Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η λαμπερή εμφάνιση στα μπουζούκια με μίνι εντυπωσιακό φόρεμα και μετά η καραντίνα με τον κoρονοϊό

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυστυχώς με κορονοϊό η αγαπημένη Ιωάννα

Το περάσμα του έκανε ο κορονοϊός και από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και αναγκάστηκε να αναβάλει ένα χειρουργείο που θα έκανε στο εξωτερικό.

“Ο Covid είχε άλλα σχέδια για εμένα… οπότε προς παρόν άκυρο το χειρουργείο. Επέστρεψα σπίτι για καραντίνα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές”, έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς να αποκαλύψει κάτι άλλο για την κατάσταση της υγείας της.

Η ίδια θα έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στο εξωτερικό, ωστόσο κορονοϊός τής άλλαξε τα σχέδια και έτσι επέστρεψε στο σπίτι της για να κάνει την καραντίνα της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η λαμπερή εμφάνιση στα μπουζούκια

Μπροστά της έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθημερινά αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που έχει. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (11/12) βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε μαζί με τις φίλες της.

Καλεσμένη της εορτάζουσας Σπυριδούλας Τριάντου, χόρεψε, τραγούδησε και πέρασε υπέροχα μαζί με φίλες της, όπως η Σοφία Παθέκα και η Έλλη Αγγελιδάκη.

Αυτό που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το outfit που επέλεξε για την εμφάνισή της μιας και φόρεσε ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί κόκκινα πέδιλα και έλαμπε ολόκληρη.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά γρήγορα και να επανέλθει στις κοινωνικές και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη