Παραμυθένιο νυφικό και εκλεκτοί καλεσμένοι: Ο λαμπερός γάμος της εγκυμονούσας Ιωάννας Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο λαμπερός γάμος με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε η Ιωάννα Σιαμπάνη, μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”. Η ίδια τώρα πια έχει παντρευτεί τον αγαπημένο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ενώ είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού.

Ειδικότερα, η νεαρή σχεδιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, ενώ στις 4 Ιουλίου, παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2015.

Το ζευγάρι έχει σχέση επτά χρόνια και φέτος ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους από όλες τις απόψεις.

Λίγο μετά τον γάμο της, η Ιωάννα Σιαμπάνη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ok και στον Γιώργο Πράσινο, υπογράμμισε «ο γάμος μας ήταν μια στιγμή χαράς. Πραγματικά, έγινε όπως το ονειρευόμασταν, έχοντας δίπλα μας τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Και το πιο γλυκό που σκέφτομαι είναι πως οι δυο μας σε λίγους μήνες θα γίνουμε οι τρεις μας».

Στον γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκαν ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Αμαρυλλίς με τον σύζυγό της, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Πύρρος Δήμας με τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ στους καλεσμένους δόθηκε ως μπομπονιέρα ένα γυάλινο κουτάκι, το οποίο είχε χαραγμένο τη φράση «True love stories never have endings», δηλαδή οι αληθινές ιστορίες αγάπης δεν τελειώνουν ποτέ.

Εικόνες της Ιωάννας Σιαμπάνη από τον γάμο της

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί