Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ευτυχισμένοι καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

by Αντώνης Βαλμάς

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο σοβαρή είναι η σχέση της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μην συγκατοικεί, ωστόσο περνά αρκετό χρόνο μαζί με την όμορφη ινφλουένσερ να ταξιδεύει διαρκώς μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ευτυχισμένοι καθώς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Αυτή τη φορά μάλιστα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το νέο σπίτι του Δημήτρη της στην Αθήνα. «Αυτό είναι το νέο σπίτι του Δημήτρη και μπορώ να πω και το δικό μου σπίτι», ανέφερε η Ιωάννα δείχνοντας στο instagram το νέο σπίτι του συντρόφου της.

Πρόκειται για τον χώρο στον οποίο το ζευγάρι θα περνά χρόνο μαζί, όσο η Ιωάννα βρίσκεται στην Αθήνα δίπλα στον αγαπημένο της.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές της φετινής σεζόν, η Ιωάννα Τούνη έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της σπιτιού. Η ίδια είχε αγοράσει ένα νεοκλασικό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο και ανακαίνισε ριζικά αποκτώντας έτσι ένα σούπερ μοντέρνο και μίνιμαλ σπίτι.

Σειρά τώρα έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος διανύει τις πρώτες του ώρες στο νέο του σπίτι το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να διακοσμήσει τις επόμενες ημέρες. 

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με το νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν