Με μικροσκοπικό θαλασσί μαγιό σε πελάγη ευτυχίας: Η ολόσωμη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη δημοσίευσή της στα social media

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες έμαθαν και το φύλο του μωρού με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η αγαπημένη instagrammer το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαν με φίλους και σκάφος στη πανέμορφη Ύδρα. Απόλαυσαν το μπάνιο τους, έφαγαν και διασκέδασαν.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μπικίνι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Από τις φωτογραφίες που είδαμε, η Ιωάννα σίγουρα κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο hot mama της ελληνικής showbiz. Η εγκυμοσύνη την έχει γλυκάνει πάρα πολύ και η κοιλίτσα της πηγαίνει. Η ανάρτηση της λοιπόν, με θαλασσί μπικίνι είναι απίστευτη.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη