Ιωάννα Τούνη: Ο πρόσφατος χωρισμός, η νέα αρχή στη ζωή της και η αγορά του νέου σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει σε βίντεο το σπίτι που αγόρασε

Ιωάννα Τούνη: Απασχολεί καιρό τώρα, τόσο με την ζωή της όσο και με τις δημοσιεύσεις της. Την έχουμε δει και στην τηλεόραση, η βάση της όμως είναι ξεκάθαρα τα social media. Η ζωή της, όπως και η καθημερινότητα της φαίνεται να έχουν έντονο ενδιαφέρον. Μιας και καθημερινά την παρακολουθούν χιλιάδες ακόλουθοι.

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει σε βίντεο το σπίτι που αγόρασε

Αυτήν την φορά, η influencer Ιωάννα Τούνη αλλάζει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια πριν μερικές ημέρες, πλέον είναι… ελεύθερη! Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη χώρισε από τον σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, μόλις 10 μήνες μετά την επανασύνδεση τους.

Μετά την μικρή της απόδραση στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη βάση της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετακόμισε ξανά σε νέο σπίτι, για ένατη φορά τον τελευταίο χρόνο. Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι, αναγκαζόταν να νοικιάζει κάθε μήνα νέο χώρο για να μένει.

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει σε βίντεο το σπίτι που αγόρασε

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία InstaStories της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε επιτέλους να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

Με σκληρή δουλειά και αποταμίευση, η επιχειρηματίας αγόρασε το δικό της σπίτι!

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση.

Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω» αποκάλυψε στα social media.

Δες στο παρακάτω βίντεο το νέο σπίτι της Ιωάννας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα