Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η καριέρα στην Αμερική, το καινούργιο επίθετο, το πανέμορφο σπίτι και η νέα εμφάνιση

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ζωή της εντυπωσιακής ηθοποιού

Την πανέμορφη ηθοποιό, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Λίτσα.com» και αργότερα την λατρέψαμε μέσα από την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ με τον αγαπημένο της, Πάνο Βλάχο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήρθε στον κόσμο στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ελληνίδα ηθοποιός & παρουσιάστρια. Είναι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε κάνοντας τόσο διαφημίσεις όσο και τηλεόραση και θέατρο.Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Αμερική όπου πήγε για μαθήματα υποκριτικής και πλέον εργάζεται. Συμμετείχε μάλιστα στην Αμερική σε σειρά του Netflix.

Η αλλαγή στο όνομα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Πλέον όμως δεν ονομάζεται Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά Φυλλίδου. Κάτι που συνηθίζεται από τους καλλιτέχνες που επιχειρούν καριέρα εκτός Ελλάδας και θέλουν να διευκολύνουν τους θαυμαστές του. Τουλάχιστον έτσι την αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα με τα βιογραφικά των καλλιτεχνών ανά τον κόσμο.

Θέλοντας να αποφύγει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε – όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια στο παρελθόν- με το επίθετό της, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να αποκτήσει ένα πιο καλλιτεχνικό επίθετο.

Έτσι λοιπόν, στο επίσημο προφίλ της ηθοποιού στην πλατφόρμα του IMDp άλλαξε το «Τριανταφυλλίδου» σε «Φυλλίδου».

Χαρακτηριστικό είναι το επίσημο προφίλ της ηθοποιού στο site IMDB που χρησιμοποιεί ο κόσμος του κινηματογράφου και των media.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο έρωτας και η ζωή με τον Πάνο Βλάχο

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, Οι Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος επέστρεψαν στην Ελλάδα, μιας και ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Alpha, “Αγγελική”.

Ο ίδιος, εκτός από την σειρά, όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε και ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε στις “Νύχτες Πρεμιέρας”.

Τίτλος αυτού του κινηματογραφικού του εγχειρήματος είναι «7 λεπτά ψυχής» και η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως είναι φυσικό, από την πρεμιέρα αυτή δε θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που προχώρησε μάλιστα και σε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ζωή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην Αμερική

Το όνειρό τους στην Αμερική πήραν την απόφαση να κυνηγήσουν τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τολμώντας να ανοίξουν τα φτερά τους για μια διεθνή καριέρα εκεί.

Το ζευγάρι ηθοποιών μένει σε ένα σύγχρονης αισθητικής σπίτι στην Καλιφόρνια, μαζί με το αγαπημένο του κατοικίδιο, έναν πανέμορφο σκύλο, τον Oscar, ενώ πηγαινοέρχονται για επαγγελματικούς λόγους από την Αμερική στην Ελλάδα, θέλοντας να μην κλείσουν στην πατρίδα τις διασυνδέσεις τους και την επαφή με το κοινό τους.

Δεδομένου του ιδιαίτερα βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματός τους και των απαιτητικών ωραρίων που συνεπάγεται ο χώρος της υποκριτικής, το σπίτι τους αποτελεί το cozy ησυχαστήριό τους. Έτσι, είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για ένα νέο ζευγάρι, με μοντέρνες πινελιές και φανερή την κυριαρχία του λευκού χρώματος και του ξύλινου στοιχείου: ξύλινο πάτωμα, τραπέζια, βιβλιοθήκη και πίνακες.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όταν ήταν 13 χρονών

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλίδου  είχε πριν από λίγο καιρό δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου τη βλέπουμε 13 ετών να ποζάρει ως μπαλαρίνα, η οποία ενθουσίασε τους πάνω από 310 χιλιάδες followers της.Δεν είναι ίδια με σήμερα;

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με βαμμένα κόκκινα μαλλιά

Η ηθοποιός είναι μία εντυπωσιακή μεσογειακή γυναίκα. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε τα πλούσια, μακριά σκούρα μαλλιά της ήταν το σήμα κατετεθέν της. Οι αλλαγές στο hairlook της ήταν ελάχιστες και περιορίζονταν κυρίως στις αυξομείωσεις στο μήκος των μαλλιών της. Αρκετά μακριά, λίγο κάτω από τους ώμους, μακρύ καρέ λίγο πάνω από τους ώμους. Μικρές αλλαγές στους τόνους του καστανού. Πότε πιο φωτεινό, πότε πιο σκούρο. Αλλά καστανό. Μέχρι τώρα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε μία μικρή αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών της, με τη διαφορά όμως να είναι τελικά μεγάλη.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει