Ιωάννης Παπαζήσης: Ο ρόλος που τον στιγμάτισε, τα 13 χρόνια γάμου με την Βανέσα και η σχέση με τον πατέρα του

by Εύα Ζαχαριάδη

Ιωάννης Παπαζήσης: Η ζωή και ο γάμος του ηθοποιού

Ο ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης, γεννήθηκε στη Δράμα, στις 22 Νοεμβρίου το 1978. Το 2005 πήρε τον ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό. Υποδύθηκε τον Ντένη Καλούρη στην ταινία “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”, του Νίκου Περάκη.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι μαζί εδώ και δεκατρία χρόνια και το 2015 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αξιολάτρευτο αγοράκι το οποίο τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, που κρατούν μία διακριτική στάση απέναντι στα media, είναι αυτό που λέμε, “από τα πραγματικά αγαπημένα ζευγάρια”. Τα προφίλ τους στα social media δεν έχουν πολλές αναρτήσεις, ωστόσο φαίνεται κι εκεί το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ιωάννης Παπαζήσης: Ο ρόλος που τον στιγμάτισε, τα 13 χρόνια γάμου με την Βανέσα και η σχέση με τον πατέρα του

Τα συγκινητικά λόγια αγάπης για τον 5χρονο γιο του και τη σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου
Ο γιος μου με έκανε ξεκάθαρα δεύτερο στη ζωή μου. Έπαψα να σκέφτομαι τον εαυτό μου μόνο και έγινα δεύτερος. Και κυρίως όχι μόνο στο να του προσφέρω κάποια πράγματα, αλλά κυρίως να με έχει» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ για τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Βανέσα Αδαμοπούλου συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει», είχε πει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ιωάννης Παπαζήσης: Ο ρόλος που τον στιγμάτισε, τα 13 χρόνια γάμου με την Βανέσα και η σχέση με τον πατέρα του

Η σχέση του Ιωάννη Παπαζήση με τον πατέρα του

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε τον Ιούνιο στην σχέση με τον πατέρα του και πέρα ότι τον θαυμάζει, είπε πως έχει «καψούρα» μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη μητέρα του και είπε πως «η μαμά ήταν η κολώνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω».

Η ίδια η ζωή σε ωριμάζει. Το ότι ωριμάζω, φανερώνεται πιο πολύ στην επαγγελματική μου ζωή. Στην προσωπική μου, κρύβω και ένα παιδί μέσα μου, είχε πει ο Ιωάννης Παπαζήσης πριν λίγες ημέρες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν