Ιωάννης Παπαζήσης: Οι επιτυχίες του στην τηλεόραση, ο έρωτας με τον γιο του και η αγάπη για τους γονείς του

Ιωάννης Παπαζήσης: Τα τρυφερά λόγια του για την οικογενειά του

Στις 22/11/1978 στη Δράμα, γεννήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Περισσότερο γνωστός έγινε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την κινηματογραφική σειρά του Νίκου Περάκη “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”. Παράλληλα, στην τηλεόραση ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε πρωταγωνιστικό και διπλό ρόλο στη σειρά “Μια στιγμή, δυο ζωές” όπου υποδυόταν τον /Πέτρο και τον Ορέστη, δίδυμα αδέρφια αλλά επίσης σημαντική ήταν και η συμμετοχή του στην “Πολυκατοικία” του Mega.

Τα λόγια του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο του και τους γονείς του

Ο γιος μου με έκανε ξεκάθαρα δεύτερο στη ζωή μου. Έπαψα να σκέφτομαι τον εαυτό μου μόνο και έγινα δεύτερος. Και κυρίως όχι μόνο στο να του προσφέρω κάποια πράγματα, αλλά κυρίως να με έχει» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ για τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Βανέσα Αδαμοπούλου συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει», είχε πει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε τον Ιούνιο στην σχέση με τον πατέρα του και πέρα ότι τον θαυμάζει, είπε πως έχει «καψούρα» μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη μητέρα του και είπε πως «η μαμά ήταν η κολώνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω».

Ιωάννης Παπαζήσης: Οι επιτυχίες του στην τηλεόραση, ο έρωτας με τον γιο του και η αγάπη για τους γονείς του

Ιωάννης Παπαζήσης: Στην προσωπική μου ζωή κρύβω ένα παιδί μέσα μου

Η ίδια η ζωή σε ωριμάζει. Το ότι ωριμάζω, φανερώνεται πιο πολύ στην επαγγελματική μου ζωή. Στην προσωπική μου, κρύβω και ένα παιδί μέσα μου, είχε πει ο Ιωάννης Παπαζήσης πριν λίγες ημέρες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν