Ήρωας μόλις 2 ετών: Ο μικρός Μπόμπι με εγκεφαλική παράλυση και επιληψία περπατά για πρώτη φορά

by Τόνια Τζαφέρη
Ήρωας μόλις 2 ετών: Ο μικρός Μπόμπι με εγκεφαλική παράλυση και επιληψία περπατά για πρώτη φορά

Ηνωμένο Βασίλειο: Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του 2χρονου αγοριού που δίνει ελπίδες

Δάκρυα συγκίνησης προκαλεί ο μικρός Μπόμπι με την μαχητικότητα του και παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω και για πρώτη φορά στην ζωή του κάνει τα πρώτα του βήματα.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα μικρό αγόρι με εγκεφαλική παράλυση περπατά για πρώτη φορά στη ζωή του, με τις τρυφερές εικόνες να καταγράφονται στην κάμερα.

Αυτό το μικρό αγοράκι από το Ηνωμένο Βασίλειο γεννήθηκε πρόωρο, με αποτέλεσμα να υποφέρει από εγκεφαλική παράλυση.

Αυτές είναι η συγκινητικές στιγμές που το αγόρι κάνει τα πρώτα βήματα της ζωής του, με τη βοήθεια μιας ειδική περπατούρας.

Ήρωας μόλις 2 ετών: Ο μικρός Μπόμπι με εγκεφαλική παράλυση και επιληψία περπατά για πρώτη φορά

Η περήφανη μαμά του, η 38χρονη Χέιλι Μόργκαν –μια ραδιοακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι– κατέγραψε σε βίντεο το συγκινητικό θέαμα.

Ο 2χρονος γιος της, ο Μπόμπι, κάνει τα πρώτα του βήματα, στις 5 Φλεβάρη του 2022, στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ο μπαμπάς του τον παρακολουθεί γεμάτος αγωνία, έτοιμος να προστρέξει για να του συμπαρασταθεί.

Το μωράκι της γεννήθηκε στις 18 Μάη του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόλις 26 εβδομάδων και ζύγιζε 1.048 γραμμάρια.

Λόγω της πρόωρης γέννησής του, ο μικρός Μπόμπι υπέστη αιμορραγία στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, κάτι που του προκάλεσε ημιπληγία λόγω εγκεφαλικής παράλυσης.

Ο δίχρονος μικρούλης πάσχει επίσης από υδροκεφαλία και επιληψία, εξαιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη.

Σήμερα, όμως ο Μπόμπι βγαίνει νικητής και με τη βοήθεια της ειδικής κατασκευής μπόρεσε να περπατήσει για πρώτη φορά στη ζωή του.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, που του ευχήθηκαν κουράγιο και ό,τι καλύτερο στην ήδη τόσο ταλαιπωρημένη ύπαρξή του.

Προτεινόμενα