«Ήρθα αγκαλιά με τον θάνατο αλλά με άγγιξε ο Θεός»: Κατάθεση ψυχής από τον Ηλία Βρεττό στην Ελένη Μενεγάκη

by Εύα Ζαχαριάδη
«Ήρθα αγκαλιά με τον θάνατο αλλά με άγγιξε ο Θεός»: Κατάθεση ψυχής από τον Ηλία Βρεττό στην Ελένη Μενεγάκη

Ηλίας Βρεττός: Μια εξομολόγηση για την πίστη του που συγκλονίζει

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11). Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του και για το ατύχημα του που τον έφερε κοντά στον Θεό.

Ο τραγουδιστής είπε για την Αναστασία του ότι είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων που προσπαθεί να αποφεύγει όσο γίνεται τα «φώτα», ένα χαρακτηριστικό το οποίο ο ίδιος ερωτεύτηκε σε εκείνη.

«Ένιωθα και νιώθω πως είναι μαζί μου για την ουσία του πράγματος και όχι για το περιτύλιγμα το λαμπερό».

«Ήρθα αγκαλιά με τον θάνατο αλλά με άγγιξε ο Θεός»: Κατάθεση ψυχής από τον Ηλία Βρεττό στην Ελένη Μενεγάκη

«Πάντα μία γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε έναν άντρα που είναι εκτεθειμένος στα φώτα αλλά και στους πειρασμούς αισθάνεται μία ανασφάλεια, το θέμα είναι πώς την εκφράζει και κατά πόσο εσύ είσαι σε θέση να διαχειριστείς τον τρόπο αυτόν», είπε.

Δηλώνει «καθόλου ζηλιάρης», αν και υπήρξε σε μικρότερη ηλικία ανασφαλής, αλλά εξηγεί πως μεγαλώνοντας κατάλαβε πως όσο πιέζει κανείς την σύντροφό του, τόσο εκείνη θα κάνει πράγματα που εκείνος φοβάται.

Ηλίας Βρεττός: Το ατύχημα που του άλλαξε την ζωή και η πίστη στον Θεό

Μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή δήλωσε: «Ξεκάθαρα ήμουν τυχερός και νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που ένιωσα εκείνη την περίοδο πολύ έντονα».

Αναφέρει πως πριν το ατύχημα ένιωθε «άτρωτος» και δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο.

«Αφού συνειδητοποίησα ότι τα χειρουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά…εκεί αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα και ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω εγώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Βρεττός.

Εξηγεί πως έκανε ένα «ξεσκαρτάρισμα» στους ανθρώπους γύρω του και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν το κομμάτι των ερωτικών του σχέσεων. «Η Αναστασία ήρθε στη ζωή μου μετά από πολύ κόπο και πάλη, αλλά “έπεσε το κάστρο”» είπε χαρακτηριστικά για τη σύζυγό του.

Προτεινόμενα