Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο ρόλος δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο ο μεγάλος έρωτας στο επιπλάδικο, ο γάμος και η στροφή στην καριέρα

by Εύα Ζαχαριάδη

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Η ζωή και ο γάμος της ηθοποιού

Η τσαχπίνα ηθοποιός έγινε γνωστή από τους “Αυθαίρετους”, που υποδυόταν την Ντολόρες. Παράλληλα ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές “Δυο ξένοι”, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, όπου την θυμόμαστε ως τη Γαλλίδα Ρόζμαρι. Συμμετείχε επίσης και στις σειρές “Εντιμότατοι κερατάδες” και “Λόλα”.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φοίτησε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα σπούδασε και υποκριτική στη δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η δημοφιλία της απογειώθηκε στα “Άλλα κόλπα”με τον Βλάσση Μπονάτσο, όπου είχε τον ρόλο της “Μπονάτσας”.

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο ρόλος δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο ο μεγάλος έρωτας στο επιπλάδικο, ο γάμος και η στροφή στην καριέρα

Η καλλιτέχνις, η οποία διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της, εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο γοητευτική, αφού φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική. Η μαγειρική είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους εκφράζει την αγάπη της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φίλοι της φεύγουν με τα κλασικά «ταπεράκια» γεμάτα με το φαγητό που τους άρεσε πιο πολύ. Άλλωστε, όταν ευχαριστιούνται οι φιλοξενούμενοί της, εκείνη χαίρεται διπλά.

Ισαβέλλα Βλασιάδου: ‘Αλλοι της είπαν ότι δεν θα παίξει στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο ρόλος δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο ο μεγάλος έρωτας στο επιπλάδικο, ο γάμος και η στροφή στην καριέρα

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, την οποία όμως, έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε σε κάποια σειρά ή εκπομπή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, πάντως, η αναφορά που έκανε η Ισαβέλλα Βλασιάδου στην ξαφνική απομάκρυνσή της από το σίριαλ Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. “Ήταν πολύ απότομο και ξαφνικό γιατί κι εγώ το έμαθα από άλλους”, είχε πει η ηθοποιός.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας στο επιπλάδικο και ο γάμος της Ισαβέλλας Βλασιάδου

Στα προσωπικά της η Ισαβέλλα Βλασιάδου στάθηκε τυχερή. Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, διασώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας, όπως επιθυμούσαν και οι δύο. Άλλωστε, ο σύζυγός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι πολύ χαμηλού profile.

Εκείνος είναι ροκάς, πρώην ντράμερ σε συγκρότημα, που κατέληξε να έχει επιπλοποιείο! Ήταν το γυμνασιόπαιδο που διοργάνωσε τη μαθητική θρυλική εκδήλωση «Συναυλία της βροχής» στου Ζωγράφου, με τους Πουλικάκο, Σιδηρόπουλο κ.ά είχε πει η Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο ρόλος δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο ο μεγάλος έρωτας στο επιπλάδικο, ο γάμος και η στροφή στην καριέρα

Η γνωριμία τους ήταν καρμική. Συναντήθηκαν στο επιπλάδικό του, όπου εκείνη πήγε ως πελάτισσα για να αγοράσει έναν καναπέ, και έδεσαν από το πρώτο λεπτό. Έπειτα από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, η Ισαβέλλα, στο πικ της καριέρας της, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη showbiz και απόλαυσε στο έπακρο τη μητρότητα.

Όταν παντρεύτηκαν, η ηθοποιός αφοσιώθηκε 100% στην οικογένειά της και προτίμησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά. Ήθελε εκείνη να μεγαλώσει τον γιο της και όχι οι νταντάδες. Συγκεκριμένα, όπως είχε πει σε συνέντευξή της: «Με το που έκανα το παιδί μου, απομακρύνθηκα, για να το μεγαλώσω. Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι μετά θα ήταν δύσκολο να ξαναμπώ. Δεν συνειδητοποιείς πόσο παράξενος είναι ο χώρος μας. Μπορεί ο κόσμος να σε θυμάται, αλλά προχωράνε τα πράγματα, μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Σιγά σιγά ήθελα να επιστρέψω, αλλά πλέον δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον να το κάνω με τον τρόπο που ήθελα».

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι περήφανη για την οικογένειά της και τον γιο της Παντελή και αυτό δεν το αλλάζει με τίποτα. Οι φορές που η Ισαβέλλα έχει φωτογραφηθεί με την οικογένειά της, τόσο σε θεατρικές πρεμιέρες όσο και στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, είναι μετρημένες, αλλά και αυτό αποτελεί επιλογή της. Αλωνίστε, δεν αισθάνθηκε ποτέ της σταρ, ενώ έχει μείνει πιστή στους παλιούς φίλους της, τους οποίους, παρά το φορτωμένο οικογενειακό πρόγραμμά της, πάντα βρίσκει χρόνο να βλέπει.

Η στροφή στην καριέρα που έκανε η Ισαβέλλα Βλασιάδου

Όπως είπε πρόσφατα η Ισαβέλλα Βλασιάδου έχει ενεργή δράση στο κομμάτι της αισθητικής, των πωλήσεων, της έκθεσης, αλλά και της σχεδίασης επίπλων.Η ίδια είπε: Δημιουργούμε φινετσάτα κομμάτια, φρέσκα, προχωρημένα, τα οποία «βαφτίζουμε» με ονόματα διάσημων καλλιτεχνών, αλλά και ροκ τραγουδιών. Υπάρχει, για παράδειγμα, πολυθρόνα «Kiss», αλλά και «Κλιφ Ρίτσαρντ»!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν