Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

by Paraskevi Nakou
Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Η 18χρονη Ζωή είναι η κόρη που απέκτησε η Μαρία Λεκάκη από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη – Δείτε φωτογραφία.
Η Μαρία Λεκάκη, η αγαπημένη ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Πέγκυς Καρρά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει μία κόρη, τη Ζωή, η οποία πλέον είναι 18 ετών. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι η απίστευτη ομοιότητα μεταξύ τους!

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού
Η 18χρονη κόρη της Μαρίας Λεκάκη είναι ίδια η μητέρα της

Πρόσφατα, η ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Ζωής Πανωνίδη, από τις κοινές τους διακοπές στις εξωτικές Σεϋχέλλες. Στη φωτογραφία, η Ζωή ποζάρει με το μαγιό της σε μια πανέμορφη παραλία, κερδίζοντας πλήθος επαινετικών σχολίων από φίλους και θαυμαστές της μητέρας της.

Η ηθοποιός, η οποία έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, έκανε μια μικρή εξαίρεση αυτή τη φορά, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη εικόνα και γράφοντας απλά «Ζωή». Το στιγμιότυπο δεν άργησε να γίνει viral, με συναδέλφους της ηθοποιού να σχολιάζουν την εντυπωσιακή ομοιότητα μαμάς και κόρης. «Ζωγραφίτσα» χαρακτήρισε τη Ζωή η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε «Εντάξει» συνοδευόμενο από πολλές κόκκινες καρδιές.

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Η Ζωή είναι η κόρη που απέκτησε η Μαρία Λεκάκη από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2007 έως το 2012, διατηρώντας από τότε άριστες σχέσεις, με προτεραιότητα πάντα την ανατροφή της κόρης τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Μαρία Λεκάκη είχε μιλήσει για τη μητρότητα, τονίζοντας πως είναι το πιο όμορφο πράγμα που της έχει συμβεί στη ζωή της. «Η μητρότητα με έκανε πιο ευτυχισμένο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά» είχε δηλώσει. Παράλληλα, είχε εκφράσει την ελπίδα να μη χρειαστεί ποτέ η κόρη της να αντιμετωπίσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, καθώς, όπως είχε τονίσει, είναι ένα δυναμικό κορίτσι που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Η 18χρονη καλλονή που ποζάρει στη φωτογραφία είναι κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Με μια ματιά στη φωτογραφία της Ζωής, δεν υπάρχει αμφιβολία: η 18χρονη είναι ίδια η μητέρα της, μια μικρή Πέγκυ Καρρά που σίγουρα θα μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί!

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης παρελαύνουν φωνάζοντας σύνθημα για ένα από τα θύματα των Τεμπών

Μπράβο Άκη Πετρετζίκη: Έφτιαξε γιγαντιαίο γλυκό με την Ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου και μας λέει την συνταγή

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 18χρονο που κpεμάστηκε στο σπίτι του σήμερα μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το πληθωρικό μοντέλο που… τρέλανε τους πάντες στο Deal και έφυγε με γεμάτο πορτοφόλι! (pics+vids)

Το σώμα μας ξέρει πότε ο θάνατος είναι κοντά, και όλα ξεκινούν από τη μύτη

Προτεινόμενα