Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, πολύ κρίμα

by Maria Giannoutsou
Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, πολύ κρίμα

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι από το 2016, τονίζοντας ότι προτεραιότητά τους παραμένουν τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Η αγάπη της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη δεν αλλάζει

Η παίκτρια του My Style Rocks σχολίασε τη δήλωσή της για το διαφορετικό Πάσχα και ονομαστική γιορτή που πέρασε, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπογραμμίζοντας “η δήλωσή μου δηλώνει αυτό που καταλάβατε. Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανένας δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων, δεν παύει να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς. Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω αναρτήσει και δηλώσει ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά”.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κοιτάει μπροστά

“Έχουμε ευθύνη και οι δύο”: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου απαντά 1η φορά για τον χωρισμό απ’τον Ταχτσίδη & τα 3 παιδιά
Η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» τρύπωσε στα παρασκήνια του My Style Rocks και μίλησε με τις παίκτριες.

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισε κι άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, πολύ κρίμα

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την παίκτρια του My Style Rocks για τον γάμο της και τις φήμες που κυκλοφορούν κι εκείνη είπε:

«Γνωρίζω το βάρος της ευθύνης από τη στιγμή που έχουμε εκθέσει και οι δύο τη ζωή μας, εκείνος όχι τόσο, όσο εγώ δημόσια, και κανονικά θα έπρεπε να βγω και να ξεκαθαρίσω.

Ούτε τίποτα να διαψεύσω, ούτε τίποτα να επιβεβαιώσω στις φήμες περί διαζυγίου. Το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν έχω να πω τίποτα κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί δεν παέι να είναι και θα είναι ότι και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, κι αυτό το σέβομαι και θέλω να τελειώσει εκεί».

Μία από αυτές ήταν και η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον γάμο της.

Προτεινόμενα