«Ηθελα να πέσω να “πεθάνω”»: Τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου για την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα

«Ηθελα να πέσω να “πεθάνω”»: Τα λόγια της Έλενας Παπαρίζου για την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα

Έλενα Παπαρίζου: «Τι κοπελάρα είναι αυτή» σχολίασε, μεταξύ άλλων

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice αναφέρθηκε μάλιστα και στη Δέσποινα Βανδή, ενώ έκανε λόγο και για την κόρη της, Μελίνα!

Έλενα Παπαρίζου: Η επανένωση των Antique

Αναφερόμενη στην επανένωση των Antique είπε: «Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί για αυτό. Το συζητούσαμε πάνω από δύο χρόνια με τον Νίκο Παναγιωτίδη. Τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλάμε μέρα παρά μέρα με μηνύματα. Μου είχε πει στην αρχή: “Έλενα, είσαι σίγουρη; Αν δεν πάει καλά αυτό, δεν θα κάνει κακό στην καριέρα σου;”. “Γιατί να κάνει κακό;” του έλεγα. “Ο κόσμος θέλει να μας ξαναδεί μαζί και όσοι δεν μας ξέρουν μπορεί να ψάξουν και τα παλιά μας τραγούδια. Ας κάνουμε μια προσπάθεια και θα δούμε αν ο κόσμος το αγκαλιάσει”. Ο Νίκος έχει μια πολύ καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, έχει τα παιδιά του, είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνον».

Ερωτηθείσα για το αν έχει αλλάξει η σχέση της μετά από 10 χρόνια γάμου, απάντησε:

«Ναι, και ευτυχώς να λες. Το θέμα είναι να μην απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου. Όσο περνούν τα χρόνια, δένεσαι περισσότερο. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται καν να τα συζητήσεις, αρκεί ένα βλέμμα. Μπορεί να πω κάτι και εκείνος να με κοιτάξει με έναν τρόπο που θα με κάνει αμέσως να σκεφτώ «όπα, αυτό δεν έπρεπε να το πω!». Όλα τα ζευγάρια πάνω-κάτω φαντάζομαι ότι έτσι είναι. Δεν διαφέρει η δική μου οικογενειακή ζωή από αυτή της κυρίας που μας διαβάζει τώρα».