Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Από ηθοποιός σε ελληνίδα πιλότος – Η τεράστια αλλαγή στην ζωή της και η απόκτηση παιδιών

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Λίγα χρόνια μετά… η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική

Πρόκειται για μια ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από πολλές ελληνικές σειρές και μάλιστα σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει. Όπως φάνηκε ωστόσο, η υποκριτική δεν ήταν το πεπρωμένο της, αφού σήμερα τίποτα δεν θυμίζει την ηθοποιό που γνωρίσαμε.

Εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, η γνωστή ηθοποιός Ιζαμπέλα Κογεβίνα απέχει από την τηλεόραση και απ’ ότι φαίνεται έχει κάνει στροφή στην καριέρα της.

Η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2003 και από τότε μέχρι σήμερα μετρά συμμετοχές σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές, όπως «Φίλα το βάτραχό σου», «ήρθε κι έδεσε», «τατουάζ», ενώ τελευταία φορά την είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν το 2019 σε ένα επεισόδιο του “Ου φονεύσεις» στο Open.

Η απόφαση της Ιζαμπέλας Κογεβίνα να γίνει πιλότος

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μπορεί να έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, ωστόσο κυνήγησε τα όνειρά της και κατάφερε να γίνει πιλότος. Συγκεκριμένα η ίδια εδώ και δύο χρόνια σχεδόν έχει ξεκινήσει τα ταξίδια. Μιλώντας στο παρελθόν στο TLIFE, μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει το όνειρό της.

«Είναι ένα όνειρο που είχα από πολύ μικρή και αποφάσισα να το υλοποιήσω πιο μεγάλη. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι ήθελα να γίνω πιλότος. Είμαι πολύ τυχερή γιατί στη ζωή μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και τα δύο πράγματα που αγαπάω» τόνισε και πρόσθεσε «Εγώ χρόνια τώρα πετούσα ερασιτεχνικά και μέσα στη κρίση αποφάσισα να το δω επαγγελματικά. Και έτσι το ξεκίνησα. Για να γίνεις πιλότος πρέπει να το σπουδάσεις. Θέλει αφοσίωση και κόπο. Χρειάστηκα 2,5 χρόνια έντονου διαβάσματος και θυσιών. Είναι ένας νέος κόσμος για μένα, πάρα πολύ ενδιαφέρων, σύνθετος, περίπλοκος και μαγευτικός ταυτόχρονα. Θέλει υπομονή και πάθος. Για μένα αυτά είναι απαραίτητα συστατικά».

Περισσότερες δηλώσεις και πληροφορίες για την Ιζαμπέλα Κογεβίνα

Μιλώντας για το πρώτο τη ταξίδι, αποκάλυψε: «Έχω ξεκινήσει τα ταξίδια! Το πρώτο που έκανα ήταν Αθήνα – Κέρκυρα. Κατάγομαι από την Κέρκυρα, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι συμβολικό αυτό. Πετάω επαγγελματικά από τις αρχές του 2020».

Η ίδια να αναφέρουμε πως είναι μητέρα τριών παιδιών. Ερωτηθείσα για το πως καταφέρνει να συνδυάζει τις πτήσεις μέσα στην καθημερινότητά της και να περνά χρόνο με τα παιδιά της, απαντά: «Είναι απαιτητικό αλλά γίνεται. Ο κορωνοϊός με έχει δυσκολέψει λίγο γιατί δεν έχω την υποστήριξη που θα ήθελα στο σπίτι. Υπάρχει, βέβαια, το καλό, ότι όταν πετάς πρωινά, γυρίζεις στο σπίτι μια καλή ώρα για τα παιδιά και έτσι έχεις χρόνο μαζί τους. Εγώ ξυπνάω το πρωί, κάνω τις πτήσεις και μετά γυρίζω στο σπίτι. Το ωράριο της δουλειάς εξαρτάται από την ημέρα. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που διανυκτερεύεις εκτός σπιτιού. Όλα εν δυνάμει συνδυάζονται!».

Related posts

Μαθεύτηκε ο λόγος που χώρισε η Μελίνα Νικολαΐδη μετά από 2 χρόνια σχέσης

Σάλος με τον Θέμη Αδαμαντίδη: Πήρε θέση για τον Απόστολο Λύτρα και τον «ξέπλυνε» κανονικότατα

Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Χρωστά και 2.000 ευρώ για το ενοίκιο, απλήρωτα 11 άτομα από το γραφείο του