Ιζαμπέλα Κρουζ: Η κόρη των Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν – «Η θρησκεία της, την έκανε να μην θέλει σχέσεις μαζί τους»

Bella Cruise: Η άγνωστη κόρη των Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν

Η άγνωστη κόρη των Τόμ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν είναι η 28χρονη εικαστικός Ιζαμπέλα Κρουζ, η οποία είναι υιοθετημένη. Τώρα πια η κόρη των διάσημων ηθοποιοών πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, σε νέα έκθεση στο Λονδίνο, όπου παρουσίασε έργα τέχνης της προσκεκλημένη από την Courtney Love.

Τιμώντας την οικοδέσποινά της, η Bella εμφανίστηκε σε grunge style, με κοντό printed φόρεμα, μαύρο καλσόν, Doc Martens και δερμάτινο καπέλο.

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη έχει κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με τους θετούς γονείς της, τους οποίους δεν είχε προσκαλέσει ούτε στον γάμο της με τον προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών, Mαξ Πάρκερ.

Η Ιζαμπέλα υιοθετήθηκε από τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν το 1992, μαζί με τον βιολογικό αδερφό της, τον 25χρονο σήμερα Κόνορ Κρουζ. Οι θετοί γονείς τους πήραν διαζύγιο το 2001, μετά από μία δεκαετία γάμου, όταν η Μπέλα ήταν μόλις οκτώ ετών.

Τα θετά παιδιά τους είναι και οι δύο Σαϊεντολόγοι, όπως και ο Τομ Κρουζ, ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν η Bella έχει αποξενωθεί από την Νικόλ Κίντμαν και ότι η απομάκρυνσή τους οφείλεται στο θρησκευτικό δόγμα της Σαϊεντολογίας, που παρακινεί τους πιστούς της να μην έχουν επαφές με όσους δεν την ασπάζονται, επειδή υποτίθεται ότι γίνονται εμπόδιο στην πνευματική τους ανάπτυξη.

Σημειώνεται ότι, η Νικόλ Κίντμαν λίγο πριν από τον γάμο της με τον Tom Cruise, έπαψε να ασπάζεται τις πεποιθήσεις της θρησκείας.

«Είναι ενήλικες. Μπορούν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει τις επιλογές τους να είναι Σαϊεντολόγοι και ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τα αγαπάω», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Η σπάνια εμφάνιση της Bella Cruise

Ιζαμπέλα Κρουζ: Η κόρη των Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν – «Η θρησκεία της, την έκανε να μην θέλει σχέσεις μαζί τους»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo