Και άλλος χωρισμός μετά τη Βανδή και το Ντέμη: Τέλος και για Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Τέλος στη σχέση τους

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Τι και αν πως και πως περίμεναν οι θαυμαστές τους, τον γάμο και την εγκυμοσύνης της Ζέτας. Όλα δείχνουν πως η ζωή είχε διαφορετικά πλάνα για εκείνους. Ή καλύτερα ήταν επιλογή τους να μην συνεχίσουν μαζί στην ζωή. Όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται τα τελευταία δημοσιεύματα για την σχέση τους.

Όλο και πληθαίνουν λοιπόν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον αγαπημένο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια να έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους. Οι πληροφορίες είχαν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και λίγο καιρό, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ούτε από τους ίδιους, ούτε από κάποιο κοντινό πρόσωπο.

Μόλις ήρθαν όμως και οι πληροφορίες για σόλο διακοπές, τότε μάλλον επιβεβαιώνονται οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. Τα τελευταία χρόνια, ξόδευαν τα καλοκαίρια τους στο αγαπημένο τους νησί μαζί. Την Πάρο. Φέτος όμως, ο καθένας έχει επιλέξει να περάσει μόνος του τις καλοκαιρινές διακοπές. Βάζοντας φωτιά σε ακόμη περισσότερες δημοσιεύσεις σχετικά με τον χωρισμό τους. Ωστόσο διευκρινίζουμε πως τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα πως ο χωρισμός είναι οριστικός εδώ και μήνες. Και μάλιστα χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες. Μένουν ακόμη κάτω απ’ την ίδια στέγη, με τυπική επικοινωνία ως δύο απλοί συγκάτοικοι.

Πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες όπως αναφέραμε είναι ξεχωριστές για τον καθένα, και όχι μαζί όπως μας είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η ανακοίνωση του χωρισμού πιθανότατα δεν θα έρθει μέσω κάποιου δελτίου τύπου αλλά ίσως κάποιας συνέντευξης. Ή από έγκυρες δηλώσεις κάποιου κοντινού τους προσώπου.

Μέχρι τότε όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν ξέρει την πραγματική αλήθεια για το τέλος του ζευγαριού. Και για ποιο λόγο επέλεξαν φέτος να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί