Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη: “Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα”

Ελένη Γερασιμίδου: Συντετριμμένη από την καταστροφή του σπιτιού της

Από την πύρινη λαίλαπα δεν κατάφερε να ξεφύγει το σπίτι της γνωστής ηθοποιού, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες με τους ίδιους να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η Ελένη Γερασιμίδου βρίσκεται στην Παλλήνη και δεν έκρυψε την θλίψη και τη οργή της καθώς και το δικό της σπίτι έχει υποστεί ήδη μεγάλη ζημιά. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται.

Περισσότερες δηλώσεις από την Ελένη Γερασιμίδου για την καταστροφή

Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά δω, δεν μας άφηναν. Ήταν 18 πυροσβεστικά στη Μαραθώνος. Τους πήραμε τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα πυροσβεστικό δεν ήρθε». «Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, όλοι μου οι σύντροφοι. Ειναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτή είναι η αλήθεια».

Είναι «ας καούν» αυτή η ανάλγητη πολιτική και πρέπει να τελειώνει. Και θα τελειώσει μόνο από τον κόσμο. Μόνη της δεν τελειώνει, ούτε με ένα ή δύο άτομα. Το σπίτι μας αυτή τη στιγμή δεν είναι κατοικήσιμο. Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από που είναι» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην εκπομπή Alpha Τώρα.

Ελένη Γερασιμίδου: “Χάσαμε τους κόπους μια ζωής μέσα σε λίγη ώρα. Ζούσαμε εδώ από 2001 μόνιμοι κάτοικοι”

«Καταγγέλλω πως δεν λάβαμε ποτέ μήνυμα από το 112, κάποιοι θεωρούν πως όσοι ζούμε εδώ είμαστε κάτοικοι 3ης κατηγορίας, το ίδιο λέω και για τους δασάρχες με όλα αυτά τα εγκληματικά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Εθελοντής φίλος πυροσβέστης ήρθε και έσβησε την φωτιά. Τα πυροσβεστικά μέσα δεν βρέθηκαν εδώ. Εξαιτίας της στέγης που ήταν ξύλινη στο μεγαλύτερο κομμάτι της, άρπαξε αμέσως η φωτιά και κάηκε το σπίτι», αναφέρει και προσθέτει:

«Εμείς είδαμε την φωτιά και φύγαμε. Είδαμε πως δεν ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά μέσα και φύγαμε για να μην εγκλωβιστούμε. Στην περιοχή έγινε απόπειρα εμπρησμού δυο φορές. Χθες το μεσημέρι κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Μουσικό Γυμνάσιο, όπου μένουμε κοντά, αλλά την έσβησαν. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν τρεις ημέρες στον ίδιο δρόμο από την απέναντι πλευρά. Άρα η περιοχή ήταν στόχος εδώ και μέρες. Καταστραφήκαμε μιλάμε για τις οικονομίες μιας ζωής. Ποιος θα μας αποζημιώσει όλους εμάς που καταστραφήκαμε; Τι θέλανε να γίνει κι εδώ Μάτι που θυσιάστηκαν 200 ψυχές. Ντροπή σε όλους».

Related posts

Ακολουθεί τα «βήματα» των γονιών της και δεν τη βλέπουμε συχνά: Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

Έμειναν στο δρόμο όταν έχασαν το σπίτι τους στην φωτιά της Ανθούσας: 2 οικογένειες με 3 παιδιά ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

«Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»: Συγκλονίζουν τα λόγια του Σταύρου Νικολαΐδη για τη φωτιά στην Πεντέλη

Η εστία φωτιάς έχει όνομα: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής της Πεντέλης

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι φλόγες χτυπούσαν το σπίτι μου, ήταν σαν πυρηνικός πόλεμος»

Η μαρτυρία του Φοίβου Παπαδάκη για την πυρκαγιά στην Πεντέλη: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

Εθελοντής αστυνομικός κατάφερε και βρήκε τον καμένο σκυλάκο που περιφερόταν αβοήθητος στην Πεντέλη

Μαυροφορεμένος νεαρός άντρας βάζει φωτιές και εξαφανίζεται: Αυτός είναι ο εμπρηστής της Πεντέλης

Γιώργος Παπαδάκης: «Οι εθελοντές έσωσαν το σπίτι μας»