Καινούργιου και Κοκλώνης πήγαν με ελικόπτερο για φαγητό στη Μύκονο

by Τόνια Τζαφέρη

Καινούργιου και Κοκλώνης: Μαζί στην Μύκονο σε κοσμική παραλία

Ένα σύντομο ταξίδι έκαναν η γνωστή παρουσιάστρια και ο Νίκος Κοκλώνης μεχρι το νησί των ανέμων, όπου και πέρασαν κάποιες ωρες. Οι δυο φίλοι αναζήτησαν στιγμές χαλάρωσης στο κοσμικό νησί και το πέτυχαν σε χρόνο dt.

Καινούργιου και Κοκλώνης πήγαν με ελικόπτερο για φαγητό στη Μύκονο

Κάθε επιθυμία του από ότι φαίνεται μπορεί να πραγματοποιήσει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μπορεί να… μηδενίσει ακόμα και τις αποστάσεις και έτσι πήρε την αγαπημένη του φίλη Κατερίνα Καινούργιου, μπήκαν σε ένα ελικόπτερο από την Αθήνα και πετάχτηκαν μέχρι την Μύκονο αναζητώντας λίγες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.

Ο Κοκλώνης και η Καινούργιου αφού πέρασαν λίγες ώρες μαζί και απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα επέστρεψαν στην βάση τους. 

Μετά από μερικά λεπτά οι δυο τους βρίσκονταν στην Ψαρρού, εκεί όπου ο παρουσιαστής προτιμά να πηγαίνει όταν βρίσκεται στο νησί. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική πλαζ και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να γυρίσουν στην Αθήνα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν