Κακά μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια: Δυστυχώς θα χωρίσουν οριστικά, μέσα στις επόμενες μέρες

by Newsroom i-diakopes.gr
Κακά μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια: Δυστυχώς θα χωρίσουν οριστικά, μέσα στις επόμενες μέρες

Τρία ζώδια είναι πιθανό να φτάσουν στον χωρισμό, τις επόμενες μέρες, αφού με τον Άρη στον Υδροχόο να καθοδηγεί αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να πάρουν οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις και την εξέλιξή τους.
Κακά μαντάτα για αυτά τα 3 ζώδια: Δυστυχώς θα χωρίσουν οριστικά, μέσα στις επόμενες μέρες

Ειδικότερα, η σύνοδος Άρη και Πλούτωνα στον Υδροχόο, επηρεάζει αρνητικά τα περισσότερα ζώδια, καθώς φέρνει εντάσεις και διαπληκτισμούς, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα συναισθηματικά.

Για τρία ζώδια οι εν λόγω εντάσεις σημαίνουν το τέλος της σχέσης τους και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου, που για καιρό τους ταλαιπωρούσε.

Τα τρία ζώδια που θα φτάσουν στον χωρισμό
Ταύρος

Οι Ταύροι χρειάζονται σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή τους, αλλά είναι ισχυρογνώμονες, πεισματάριδες και αντιστέκονται σε αλλαγές. Αν υπάρχουν άλυτα θέματα και προστριβές, η πίεση των ημερών, μπορεί να τους ωθήσει να αναθεωρήσουν τη σχέση τους και, ίσως, να φτάσουν μέχρι τον χωρισμό.

Σκορπιός

Κτητικοί, ζηλιάρηδες και πολύ παθιασμένοι οι Σκορπιοί δεν θα διστάσουν να δώσουν τέλος σε μία σχέση, αν νιώθουν προδομένοι. Με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να δώσουν τέλος σε έναν δεσμό που νιώθουν ότι δεν τους γεμίζει πια και δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη τους. Φυσικά, δεν θα ξεχάσουν τι έχει συμβεί.

Χωρισμός τριών ζωδίων τις επόμενες μέρες
Υδροχόος

Το έχετε ήδη αντιληφθεί πως αυτές δεν είναι και οι καλύτερες ημέρες για εσάς. Εντάσεις, νεύρα, προστριβές κυριαρχούν και θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Αν δεν τελειώσατε τη σχέση σας εχθές (ναι, ακόμα και την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου), είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Προτεινόμενα