Καλλιρρόη Μυριαγκού: Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη 19 χρόνια μετά το τέλος του Κωνσταντίνου και Ελένης

Καλλιρρόη Μυριαγκού: Πως είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Πρόκειται για την ηθοποιό που ενσάρκωσε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους στη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση. Το κοινό έμαθε και λάτρεψε την Καλλιρρόη Μυριαγκού μέσα από τον ρόλο της Ματίνας Μανταρινάκη στην επιτυχημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Άλλωστε ήταν από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές να έχουν δει κάθε επεισόδιο της σειράς και από εκατό φορές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καθημερινές επαναλήψεις της σειράς μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Οι ατάκες ήταν μοναδικές, ενώ οι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς ήταν όλοι ένας κι ένας. Από την Ελένη Βλαχάκη, την Πέγκυ Καρά, το Μάνθο Φουστάνο και τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό έως τον Καπετάν Μιχάλη. Ο τελευταίος ήταν ο πατέρας της Ματίνας Μανταρινάκη, ο οποίος νόμιζε ότι μονίμως η χώρα βρίσκεται σε κάποιο πόλεμο.

Όσον αφορά τη Ματίνα Μανταρινάκη ήταν η αιώνια μόνη της σειράς. Δεν έβρισκε γαμπρό ούτε με αίτηση. Το ρόλο φυσικά ερμήνευσε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Καλλιρρόη Μυριαγκού. Οι στιγμές που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν μοναδικές και γεμάτο γέλιο. Πως μπορεί, όμως, να είναι σήμερα;

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού σήμερα στο θέατρο

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα